poze mineral expo mamaia 2012
poze mineral expo mamaia 2012 poze mineral expo mamaia 2012

Mineral Expo Mamaia 2012

Constanta , Mamaia. Joi 9 August 2012 11:00 - Duminică 12 August 2012
Pavilionul Expozitional Mamaia

Categorii: Targuri

Numar min/max participanti: 10000/20000

Mineral Expo Mamaia 2012, Spectaculos, Original, Stralucitor!


Dupa succesul inregistrat la editia anterioara, Mineral Expo Mamaia revine in perioada 9-12 august 2012 la Pavilionul Expozitional .
Deschisa publicului intre orele 11.00- 21.00, expozitia isi propune sa descifreze multe din secretele cristalelor si sa prezinte publicului vizitator intreaga gama a pietrelor pretioase (rubin, safir, crisoberil, topaz, diamant, smarald, acvamarin) dar si a celor semipretioase ( jasp, ametist, citrin, opal, cuart…). Utilizate ca simple obiecte de decor, cristalele atrag lumina in zonele in care sunt asezate activand astfel domeniile subtile ale constiintei iar folosite ca tratament transforma cristaloterapia in una dintre cele mai eficiente metode de purificare a aurei si de indepartare a traumelor, a energiilor negative.
Zeci de expozanti din tara si strainatate vor aduce la Mamaia spectaculoase bijuterii lucrate manual, care uimesc prin stralucire, geode de ametist si citrin, adevarate piese de colectie, originalitate si pasiune.
“ …Am avut ocazia de a vizita Mineral Expo in 2011 la Mamaia. Am fost fascinata de frumusetea bijuteriilor si datorita unui colier din ametist am stralucit la mare. Ma preocupa din ce in ce mai mult astfel de evenimente mai ales ca obiectele expuse sunt pentru toate gusturile…” Alina- Vizitator Mineral Expo
“ Plasate pe centrii energetici de pe corp, cristalele absorb energiile negative. Chiar si locuitorii Atlantidei foloseau cristalele pentru o serie intreaga de scopuri psihice dar si fizice. Prin expozantii nostri, la editia din acest an de la Mamaia vom asigura tuturor vizitatorilor consultanta specializata gratuita in alegerea cristalelor. Francisc Covaci –Organizator Mineral Expo Mamaia
Mineral Expo Mamaia 2012 Orele 11.00- 21.00 Pavilionul Expozitional Mamaia
Intrarea libera !


Conceptul Mineral Expo isi propune sa aduca impreuna iubitorii de frumos: bijutieri , artisti hand made , cunoscatori ai tainelor cristaloterapiei si chiar mineralogi. Reuniti sub egida Mineral Expo, in cele mai mari orase ale tari si chiar peste hotare , expozantii impun prin pricepere, măiestrie, eleganță și minuțiozitatea detaliilor. Mineral Expo (expozitii de bijuteri si minerale) este un proiect ambitios nascut din pasiunea pentru frumos.
Informatii : 0728-495.346 www.minerexpo.ro mineralexpo@yahoo.com

Mai multe detalii: http://www.mineralexpo.ro/expozitii

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1608

Eveniment postat de organizator

covaci costel

Adaugat in urma cu 4286 zile, 04 Iul. 2012

Adaugat de Covaci8629

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 22

Alte Evenimente din Mamaia
concert phoenix la mamaia

Concert Phoenix la Mamaia

Constanta, Mamaia. Duminică 21 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .