poze curs evaluator proiecte

Curs: Evaluator Proiecte

Constanta , Mangalia. Joi 18 August 2016 17:00 - Duminică 21 August 2016

Categorii: Conferinte si Seminarii

Consolideaza-ti CARIERA! In aceasta vara, investeste in cariera ta, alege cursururile organizate de Proiect ContaPlus si imbina relaxarea cu perfectionarea.

Acumuleaza cunostinte si abilitati in domeniul evaluarii proiectelor, finantate atat din domeniul public, cat si din cel privat. Participa la cursul autorizat A.N.C. „EVALUATOR PROIECTE”, organizat de Proiect ContaPlus in luna august la Venus.

CUI SE ADRESEAZA?

Cursul „Evaluator Proiecte” se adreseaza tuturor persoanelor interesate de aprofundarea cunostintelor si dezvoltarea aptitudinilor necesare evaluarii de proiecte finantate din diferite surse, consultantilor in management de proiect, expertilor din domeniul accesarii fondurilor structurale si de coeziune europene, specialistilor in elaborarea si scrierea de proiecte, functionarilor publici din administratia publica centrala si locala, specialistilor din sectorul privat, incadrati in compartimente cu atributii aferente procesului de evaluare a proiectelor, managerilor de proiect, precum si alte persoane interesate de evaluarea proiectelor.
In cadrul acestuia, cursantii vor dobandi cunostintele necesare evaluarii unui proiect in toate fazele initierii si implementarii acestuia. Cursul se adreseaza persoanelor care intentioneaza sa exercite ocupatia de evaluator de proiecte, expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene, manager de proiect, consultant, precum si tuturor celor care doresc sa-si dezvolte competentele in acest domeniu.

LECTOR INVITAT: Irina COLCERU

Evaluator proiecte, manager proiect, consultant international (vasta experienta in managementul proiectelor, implementarea contractelor FIDIC, proiecte/programe internationale – Phare, EU, Fonduri Structurale, World Bank, IBRD, USAID, DFID etc.; in prezent este consultant intr-o serie de proiecte finantate de Uniunea Europeana, fiind implicata atat in implementarea, cat si in evaluarea proiectelor pentru diferite programe operationale – cca. 800 de proiecte evaluate in Romania si in alte tari).

Va invitam sa accesati site-ul www.proiect-contaplus.ro/cursuri pentru a vizualiza intreaga TEMATICA abordata in cadrul cursului.
TAXA DE PARTICIPARE

Pride oferta EARLY BIRD! Inscrie-te pana in data de 15.07.2016 si beneficiezi de o REDUCERE DE 10% din pretul initial de 1000 lei.
In acest cost sunt incluse: suportul de curs si materialele auxiliare,networking, coffee break-uri si taxa de examinare A.N.C.
Taxa de servicii de cazare (optional) : 1.200 lei include: cazare in regim double (3 nopti) si pensiune completa pentru participantul la curs).
BONUS: CAZARE SI MIC DEJUN GRATUITE PENTRU INSOTITOR!
CUM TE POTI INSCRIE?

Te rugam sa ne contactezi la numarul: 0730.102.230 sau prin e-mail: office@proiect-contaplus.ro pentru a solicita formularul de inscriere.
Daca ai intrebari sau esti interesat de alte teme de training, noi iti stam la dispozitie! Nu ezita sa ne contactezi, iti raspundem cu drag la intrebari.

CONTACT:
Telefon: 0730.102.230 / 021.222.00.29
E-mail: office@proiect-contaplus.ro

Mai multe detalii: http://bit.ly/29gAHD6

Pret bilet: 1000 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1136

Eveniment postat de organizator

proiect contaplus

Adaugat in urma cu 2988 zile, 13 Feb. 2016

Adaugat de proiect_contaplus

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 378

  • Ai ceva de zis?

    .