poze festivalul marea cu sarea la plaja tuzla

Festivalul Marea cu Sarea la Plaja Tuzla

Constanta , tuzla. Vineri 25 Iulie 2014 - Duminică 27 Iulie 2014

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte , Petreceri

In perioada 25 - 27 iulie 2014, Marea cu Sarea aduce cea de-a patra editie inapoi pe plaja de la Tuzla.

Pentru cei care s-au saturat de party-urile intre patru pereti, care se intampla in mijlocul haosului urban, Marea cu Sarea propune o petrecere-maraton, pe o plaja mai putin cunoscuta, gata de explorat.
Ca in fiecare an, sunteti invitati sa naufragiem impreuna, timp de trei zile si doua nopti, pe un petic de plaja virgina, sa ne bucuram de mare si de tot ce poate oferi ea in acordurile muzicale ale unora dintre cei mai promitatori DJ autohtoni. Line-up-ul aduna artisti care inteleg marea si cum se fac valurile pe plaja. In plus, organizatorii au oferit artistilor doritori sansa inscrierii libere in line-up, prin trimiterea unui demo, pentru a diversifica programul. DJ-ii selectati vor fi anuntati periodic pe pagina oficiala de facebook Marea cu Sarea. Acestia vor forma line-up-ul pe zi, un sea sound collage care sa anime petrecerea.

In premiera la Marea cu Sarea, performance-ul vizual va fi asigurat de Parallax Visuals, pe parcursul celor doua nopti. Organizatorii propun pentru aceasta editie un decor nou, insotit de un concept inedit de jocuri de lumini si proiectii 3D, toate fiind strans legate de tematica marina si peisajul natural al plajii de la Tuzla. Sunetul va fi asigurat de ODATĂ.

Marea cu Sarea este un eveniment organic si plin de viata, care aprecieaza initiativa publicului in vederea nascocirii unei noi forme de a petrece cele 3 zile pe plaja, atat timp cat nu deranjeaza pe ceilalti invitati. Singurele conditii necesare la aceasta petrecere este sa vii cu voie buna, bateriile incarcate si sa fii constient ca trebuie sa lasi plaja curata, macar la fel cum ai gasit-o. Nu uita sa vii cu cortul, de mancare si bautura ne ocupam noi.

Marea cu Sarea este primul beach-party authentic romanesc - o petrecere la care poti merge doar pentru o seara sau la care poti petrece trei zile, naufragiat cu cortul pe o plaja inca necunoscuta pentru multi. Evenimentul se bazeaza pe diversitea activitatilor pe care marea si plaja ni le inspira si in care distractia capata valente multiple: se face plaja, street art pe cazemate, se joaca volei, se pescuieste, se sta la cort si se danseaza descult pe nisip, iar oamenii interactioneaza in voie. Vrem ca atmosfera sa fie una cat mai degajata, motiv pentru care nu exista taxe de participare si nici garduri care sa delimiteze spatiul destinat petrecerii.

Vineri, 25 Iulie, Noaptea

Mr. Tweaks - 20:00 - 22:00
Emap - 22:00 - 00:00
Giuser Supr Sincer - 00:00 - 02:00
Charlie Boy - 02:00 - 04:00
High Jet - 04:00 - 06:00

Sambata, 26 Iulie, Ziua
TBA

Sambata, 26 Iulie, Noaptea

Lisiere Collectif - 20:00 - 22:00
Andu Simion B2B Primarie - 22:00 - 00:00
Randoms - 00:00 - 02:00
Alexandru Jijian - 02:00 - 04:00
Lee View - 04:00 - 06:00

Duminica, 27 Iulie, Ziua
TBA
Cat costa?
Intrare libera

Mai multe detalii: http://www.orasulm.eu/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1253
popadriana

Adaugat in urma cu 3547 zile, 12 Iul. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

  • Ai ceva de zis?

    .