poze concert jazzybirds la papa la soni vama veche

Concert Jazzybirds la Papa la Soni Vama Veche

Constanta , Vama-Veche. Vineri 22 August 2014 23:00

Categorii: Muzica si Concerte

Seara de concert la Papa La Soni din Vama Veche

“Jazzybirds” (Avibus Popularis Musica) – pasarile-jazz isi au habitatul pe varfurile stancoase ale celui de-al saptelea (si cel mai mare) continent, Sincopia. Originile lor se pierd in negura timpurilor.

Triolitii (bastinasii pana in ziua de azi pe nedrept ignorati si neintelesi) povestesc ca, in urma cu milioane de ani, pe timpul copilariei Lunii, pe cand aceasta orbita aproape de Pamant, pasarile-jazz iernau des acolo. Foarte probabil aici si-au perfectionat cantecul maiastru.

Aceasta legenda, ca si altele asemenea ei, a fost imortalizata in melodii populare ca: “Zboara-ma pana la Luna”, “ Sus pluteste pasarea-jazz”, “Cat de sus e Luna”, etc. Din cauza penajului colorat si a cantecului neobisnuit, vanatorii de trofee aproape au eradicat specia. In mod miraculos, au supravietuit cinci exemplare deosebite. Bastinasii le-au numit: Sak-San, Tobyla, Kol-Bas, Pian-Pian si Trilulah.

Adjunctul sef al Clubului pentru Protectia Pasaretului Sincopian ne marturiseste ca nu exista placere mai mare decat sa asculti “Jazzybirds” in compania unui pahar de demisec de pe Valea Dodiezmajorului de Jos. De nepretuit!

Mai multe detalii: http://www.bestmusic.ro/

Pret bilet: 15 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 680
popadriana

Adaugat in urma cu 3531 zile, 18 Aug. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Vama-Veche
sunset festival 2024

Sunset Festival 2024

Constanta, Vama-Veche. 1 Aug 2024 - 31 Aug 2024
  • Ai ceva de zis?

    .