poze fara asfalt

Fara Asfalt

Constanta , Vama-Veche. Sâmbătă 7 Iunie 2014 10:00 - Sâmbătă 7 Iunie 2014

Categorii: Sport si Excursii

Numar min/max participanti: 600/900

Cea de-a cincea editie a triatlonului „Fara Asfalt", competitie premium dedicata pasionatilor de inot, ciclism si alergare, se desfasoara in acest an pe data de 7 iunie, in rezervatiile naturale 2 Mai – Vama Veche si Hagieni – Albesti.

Organizat in rezervatiile naturale 2 Mai - Vama Veche si Hagieni – Albesti, intr-o zona care nu este inclusa intr-un circuit turistic, triatlonul „Fara Asfalt" este mai mult decat o competitie sportiva premium, intrucat le ofera participantilor posibilitatea de a descoperi locuri si peisaje inedite din Romania. „Scopul nostru este sa oferim participantilor o competitie in care isi pot demonstra abilitatile in cele mai bune conditii si, in acelasi timp, sa intre in poveste, sa descopere locuri in care altfel nu ar ajunge in vacante. Iar daca participantii vor da curs invitatiei noastre pentru cat mai multe evenimente din circuitele FRTRI, inseamna ca impreuna cu ceilalti organizatori am contribuit la cultivarea eco-turismului sportiv", a declarat Tudor Vlad, organizator „Fara Asfalt".

Evenimentul este construit pe un concept ecologic, astfel incat in weekend-ul 24-25 mai va avea loc o actiune de curatare a traseului de alergare (rezervatia marina 2 Mai – Vama Veche). Actiunea va fi sustinuta de primaria Limanu si va fi realizata cu ajutorul echipei de voluntari a asociatiei Festina Lente.

Inscrierile la competitia din acest an se incheie la data de 02.06.2014, si pot fi facute aici: http://www.faraasfalt.ro/formular/formular.html

Mai multe detalii: http://www.faraasfalt.ro/home.html

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1065

Eveniment postat de organizator

smartpoint

Adaugat in urma cu 3619 zile, 27 Mai. 2014

Adaugat de smartpoint

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 4

Alte Evenimente din Vama-Veche
sunset festival 2024

Sunset Festival 2024

Constanta, Vama-Veche. 1 Aug 2024 - 31 Aug 2024
  • Ai ceva de zis?

    .