poze concert stefan banica directia 5 loredana horia brenciu si holograf pe litoral

Concert Stefan Banica, Directia 5 , Loredana , Horia Brenciu si Holograf pe Litoral

Constanta , Venus. Duminică 29 Iulie 2012 22:00
plaja dintre Venus si Saturn

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte

Europa FM pe plaja

Stefan Banica, Directia 5 , Loredana , Horia Brenciu si Holograf vor concerta pe 29 iulie 2012 pe plaja dintre Venus si Saturn. Evenimentul este organizat de catre Europa FM pe litoralul Marii Negre.

Intrarea este libera!

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1581
Cuvinte cheie: Venus
daniela

Adaugat in urma cu 4269 zile, 20 Iul. 2012

Adaugat de daniela dulce

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3087

  • Cum a fost?
    _man_small
    omaka   30 Iul. 2012, 13:19:12

    stai linistita, nu ai pierdut nimic, am fost pana acolo special pt acest concert;declarata inceperea la 20.00 a inceput pe la 21.00, noi am fost acolo si am plecat dupa aprox 2 ore, timp in care cantasera Directia 5 si Horia Brenciu; in afara de Directia 5 care a cantat in deschidere si a fost OK si de Holograf, pe care l-am auzit la radio, tot OK, cand eram deja pe autostrada spre Buc, destul de slabut totul, (Brenciu a cantat "Eu vara nu dorm, cool, nu??!!) culminand cu Loredana care s-a lasata asteptata ca o superdiva , lalaind-o la maxim si intr-un final aparand beata ori droghi, nu se stie exact, cert e ca nu era capabila sa cante ci doar sa urle fara sa tina pasul cu linia melodica si adreseze publicului niste sloganuri si indemnuri dubioase de genul"tine-o asa, nu te orpi" repetat obsesiv , dupa prima melodie am oprit si radioul ca era distrugatoare combinatia de behaieli...daca au altii pareri mai bune chiar as fi curioasa!

    _man_small
    Any   30 Iul. 2012, 4:00:00

    Mi-am dorit foarte mult sa particip la ACEST CONCERT,mai ales pt.Brenciu H.si Holograf, dar a trebuit sa plec de la mare cu o zi inainte!!!! De aceea m-as bucura f. mult sa ascult si inreg.lui,dar exista aceasta???


    .