poze concert fernet blues company in jazz cofe
poze concert fernet blues company in jazz cofe poze concert fernet blues company in jazz cofe poze concert fernet blues company in jazz cofe

Concert Fernet Blues Company in Jazz Cofe

Covasna , Targu Secuiesc. Vineri 29 August 2014 19:00 - Sâmbătă 6 Septembrie 2014
Piata Gabor Aron nr.4

Categorii: Muzica si Concerte

Numar min/max participanti: 120/250

Fernet Happy Blues Company –Blues performance în Jazz Café - Targu Secuiesc

Fernet Happy Blues Company –Zilele orasului Tg Secuiesc jud Covasna

După o schimbare de componentă, şi nenumărate concerte şi participări la diferite Festivalulri de Jazz şi Blues din ţară, trupa Fernet Happy Blues Company dă start la o nouă serie ce concerte. Trupa infiintată in 1999 din Braşov prezintă un proiect care cuprinde şi muzică rhythm & blues, şi rock, swing- şi se desfăşoară undeva într-o zonă de fuziune, motivată şi de faptul că bluesul este la baza genurilor menţionate care permite o scară largă de interpretări si abordări diferite. Ei permit să preia elemente de blues, dar le include într-o configuraţie mai complexă, Fernet Blues Company - reprezintă un stil nou de abordare a blues-ului, cu moderne trimiteri la bătrânii genului cu un feeling de excepţie. Membrii trupei Ionuţ Constantin Yokko - chitară, voce, Gabriel (Baştanu) Isac - chitară bas, Isac Vlad percutie, Andrei Sebestyen V.B. - chitară, Cristian Oprea – muzicuţă, voce.
Aşadar vă invităm in data de 29 august 2014 de la ora 19.00 la Jazz Café - Targu Secuiesc la un recital de BLUES alături de FERNET HAPPY BLUES COMPANY intitulat “Blues & Coffe”.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 3236

Eveniment postat de organizator

andrew

Adaugat in urma cu 3531 zile, 27 Aug. 2014

Adaugat de andrew vbs

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 52

  • Ai ceva de zis?

    .