poze festivalul roadele toamnei calafat 2016

Festivalul Roadele Toamnei Calafat 2016

Dolj , Calafat. Joi 6 Octombrie 2016 09:00 - Duminică 9 Octombrie 2016
Centru Civic Calafat

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte , Targuri

De joi, 6 octombrie, si pana duminica, 9 octombrie, să nu vă faceți planuri! Pentru că vă invităm în centrul Municipiului Calafat la un adevărat Festin al toamnei: Festivalul Roadele Toamnei, eveniment încărcat de voie bună, distracție și concerte în fiecare seară.

V-am pregătit un altfel de eveniment, plin de efervescență, prin care să vă bucurați de terasele în aer liber, bere, must din plin si un veritabil concurs de toamna pentru toate gospodinele: CONCURS DE PREGATIT ZACUSCA coordonat si jurizat de Castigatorul MasterChef Ciprian. Inscrierile se fac la scena joi, vineri, si pana sambata la concurs.
Unde adăugați că preparatele de toamnă sunt gata să cucerească și cel mai pretențios spectator, o selecție specială din meniul de toamnă, numai buna de asezat in camara pentru iarna: zacuscă, salată de vinete, sarmale, plăcinte cu dovleac, mere coapte și multe, multe alte surprize.
Concerte de excepție în fiecare seară: Taraful Nicu Spataru, Star Music Band, Elena Zambila, Ansamblul Profesionist Doina Gorjului din Tg. Jiu, impreuna cu corpul de balet si solistii, Steliana Sima, Olguta Berbec, Seara Sarbeasca cu Jika Sfetcovic si Dragana, Emilia Ghinescu, Ansamblul "Rozele Calafatului", Doddy, Shift, Ester, Nicu Paleru, Heaven si seri incendiare cu MC Darius si DJ Killer, alături de cel mai mare și frumos parc de distracții pentru cei mari și cei mici!
Zilnic, vă așteptăm de dimineața și până seara târziu!

Mai multe detalii: http://www.visionimprove.ro/festivalul-roadele-toamnei-calafat-2016/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2092
Cuvinte cheie: Calafat

Eveniment postat de organizator

visionimprove brasov

Adaugat in urma cu 2760 zile, 29 Sep. 2016

Adaugat de VisionImprove10296

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 133

Alte Evenimente din Calafat
zilele calafatului 2024

Zilele Calafatului 2024

Dolj, Calafat. 3 Mai 2024 - 5 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .