poze craciunul cu andre rieu
poze craciunul cu andre rieu poze craciunul cu andre rieu poze craciunul cu andre rieu

Craciunul cu Andre Rieu

Dolj , Craiova. Sâmbătă 19 Noiembrie 2016 19:00 - Sâmbătă 19 Noiembrie 2016
Cinema Patria

Categorii: Muzica si Concerte

Numar min/max participanti: 0/708

Concert de Crăciun cu André Rieu şi invitaţii săi

Modalitatea de-a viziona la cinema un concert muzical în transmisiune prin satelit este o premieră pentru Craiova, oraşul alăturându-se astfel altor comunităţi urbane româneşti (Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca, Braşov, Piteşti, Oradea, Tg. Mureş, Satu Mare, Deva, Suceava) care oferă deja publicului local astfel de evenimente.

Iniţiativa acestui mod modern de-a viziona spectacole muzicale şi la Craiova, aparţine firmei româneşti D'STARS, care de 6 ani de zile se ocupă de astfel de evenimente, realizate ca transmisiuni prin satelit din mari capitale ale lumii.

Portofoliul de transmisiuni al D'STARS conţine spectacole de la Metropolitan Opera New York, Teatro alla Scala Milano, Royal Opera House Londra, Bolşoi Teatr Moscova, Filarmonica din Berlin, Teatro Real Madrid, Gran Teatre del Liceu Barcelona, concerte din muzica tinerelor generaţii gen Ed Sheeran, Back Street Boys etc.

Primul spectacol muzical ca şi transmisiune prin satelit pe care D'STARS îl propune craiovenilor este un concert cu André Rieu. Artistul nu mai are nevoie de nici o prezentare în România. Cartea sa de vizită sunt cele peste 70.000 de bilete, vândute la suita de concerte pe care le-a susţinut în iunie 2015 în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.

Aşadar D'STARS prezintă în parteneriat cu RADEF RomâniaFilm, sâmbătă 19 noiembrie, ora 19:00 la Cinema Patria - Craiova, spectacolul muzical "André Rieu: Crăciunul cu André"

Spectacolul "Crăciunul cu André", este o celebrare festivă, ce include un concert de Crăciun, nemaidifuzat până în prezent, cu faimoase piese precum Hallelujah, Jingle Bells, White Christmas şi multe altele, interpretate de către André şi faimoasa sa orchestră Johann Strauss, alături de sopranele şi tenorii săi.

Ca o exclusivitate pentru publicul din cinematografe, André îşi va invita fanii în oraşul său natal, pentru un tur Live, prin oraşul Maastricht gătit de Sărbatoarea Crăciunului.
De asemenea, André va participa la o sesiune de întrebări şi răspunsuri în compania gazdei CinemaLive, Charlotte Hawkings, care îi va pune artistului întrebări adresate de publicul din cinematografe.

Nu pierdeţi acest spectacol special de sărbători menit întregii familii, sâmbătă 19 noiembrie, ora 19:00 !

Durata totală 135 minute, fără pauză.

Mai multe detalii: https://www.youtube.com/watch?v=xQbe3uxiq_o

Pret bilet: 35 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1480

Eveniment postat de organizator

d stars

Adaugat in urma cu 2708 zile, 28 Oct. 2016

Adaugat de d-stars

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 81

Alte Evenimente din Craiova
concert tudor gheorghe la craiova

Concert Tudor Gheorghe la Craiova

Dolj, Craiova. Duminică 7 Aprilie 2024
targul de paste craiova 2024

Targul de Paste Craiova 2024

Dolj, Craiova. 19 Apr 2024 - 12 Mai 2024
zilele orasului craiova 2024

Zilele orasului Craiova 2024

Dolj, Craiova. 31 Mai 2024 - 2 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .