poze roadkillsoda concertaza la rockomotiva 2015

Roadkillsoda concertaza la Rockomotiva 2015

Dolj , Craiova. Vineri 5 Iunie 2015

Categorii: Muzica si Concerte

ROCKOMOTIVA este un festival nou, care intra in productie la Casa de Cultura a Studentilor din Craiova, pe 5, 6 si 7 iunie 2015. Un festival nou, dar nu lipsit de pedigree: ROCKOMOTIVA preia traditia festivalului „Rock-Jazz-Folk”, organizat de CCS Craiova inca din 1979.



Asa cum sugereaza si noul nume, de acum vom pune accentul pe muzica rock, lasand chitarile sa-si plateasca propriul tribut genurilor din care s-au inspirat in permanenta – jazzul si folkul. Prima zi va fi destinata punk-rockului, rockului progresiv si experimental, etno si folk-rock-ului. A doua zi de festival va fi destinata metalului si aliajelor sale: thrash, death, hard-core. in fine, a treia zi de ROCKOMOTIVA face loc rockului alternativ si noului rock romanesc.

ROCKOMOTIVA aduce la Craiova super-trupa Twilight of the Gods (IRE-NOR-SWE-ENG), Alternosfera (MD), Pero Defformero (SRB), Bucovina (RO), Axecutor (BG), RoadKillSoda (RO), Bloodway (RO), Dza Ili Bu (SRB). Adaugati cel putin una-doua surprize, plus AVATAR si CRIMENA, trupele de suflet ale Casei de Cultura a Studentilor din Craiova.

Sectiunea de concurs aduce si ea o inovatie: trupele desemnate de Casele ale Cultura ale Studentilor din tara sa participe la festival se vor „duela” on-line, singurul juriu fiind fanii genului, care-si vor putea exprima sustinerea pentru favoritii lor pe pagina de facebook dedicata evenimentului. Sponsorii vor acorda premii celor mai votate trupe, iar cea mai tare dintre ele va sustine un recital in ultima zi a festivalului.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 769
Cuvinte cheie: jazz , rock , Evenimente Craiova
miriam miriam

Adaugat in urma cu 3259 zile, 28 Apr. 2015

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Craiova
concert tudor gheorghe la craiova

Concert Tudor Gheorghe la Craiova

Dolj, Craiova. Duminică 7 Aprilie 2024
targul de paste craiova 2024

Targul de Paste Craiova 2024

Dolj, Craiova. 19 Apr 2024 - 12 Mai 2024
zilele orasului craiova 2024

Zilele orasului Craiova 2024

Dolj, Craiova. 31 Mai 2024 - 2 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .