poze targ de nunti wedding fever craiova

Targ de nunti " Wedding Fever" Craiova

Dolj , Craiova. Vineri 14 Martie 2014 10:00 - Duminică 16 Martie 2014
TEATRUL NATIONAL "MARIN SORESCU",Strada Alexandru Ioan Cuza, nr. 11

Categorii: Targuri

Wedding Fever este o expozitie creativa de nunţi, menita să-i inspire şi să îi sprijine pe viitorii miri în luarea deciziilor potrivite pentru nunta lor, în acord cu aşteptările şi personalitatea acestora.

Wedding Fever este o expozitie creativa de nunţi, ce se desfasoara cu succes de cinci ani, consecutiv, in Craiova.
Acesta reuneste anual zeci de furnizor de servicii, dedicate celor care doresc sa organizeze un eveniment perfect si fara griji.
Targul de nunti „ Wedding Fever si-a deschis portile, de-a lungul anilor, la peste 30 000 de oameni.
Anul acesta, cel mai mare targ de nunti din regiunea Olteniei va sarbatorii cei 5 ani de viata, in foaierul Teatrului National din Craiova, in perioada 14-16 martie 2014.
Asa cum v-am obisnuit in fiecare an, si anul acest targul va reuni peste 50 de furnizori de servicii şi produse necesare organizării de evenimente.

Venind la cea mai mare expozitie dedicata nuntilor din regiunea Olteniei vei intalni expozanţii cu zeci de rochii de mireasă, inele și verighete cu diamante și pietre prețioase pentru toate bugetele, zeci de idei pentru decorul de nuntă conform noilor tendințe, mii de invitaţii si marturii potrivite pentru toate gusturile, idei pentru meniul de nunta oferite de catre restaurantele prezente la eveniment fie ca esti adeptul unui meniu traditional fie ca iti doresti un meniu fusion. Nu i-am uitat nici pe mirii ce nu si-au gasit inca un fotograf de nunta, vor avea de ales intre zeci de pachete interesante, la targ veti gasi si pachete pentru luna de miere, servicii video, echipamente profesionale de sunet şi lumini, formaţii de muzică şi MC, saloane de înfrumuseţare. Toate acestea le-am pregatit pentru voi, Mirii Anului 2014.
Wedding Fever se va deschide cu o conferinţă de presă, pe 14 martie , la ora 10:00 , în foaierul Teatrului National „Marin Sorescu ” din Craiova.
În continuare târgul va include evenimente interactive şi creative, precum: show-uri demonstrative de beauty, valsul mirilor, work- shop-uri creative , muzică live şi tombolă pentru vizitatori. În cadrul tombolei câştigătorii vor primi premii precum: vouchere cu pana la 30 % reducere la aranjamentele pentru o nunta, un week-end la munte, pentru luna de miere ( oferit de catre Agentia de Valdir Tour), o schimbare de look ( oferite de catre salonul La Belle Famme), Un set cu 30 de invitatii si meniuri pentru nunta, un pachet cu 35 de marturii hand made pentru orice tip de eveniment ( oferite de catre agentia Morena) si multe alte surprize .
Evenimentele proiectate sunt menite să-i inspire şi să îi sprijine pe viitorii miri în luarea deciziilor potrivite pentru nunta lor, în acord cu aşteptările şi personalitatea acestora.
Programul de vizitare a târgului de către publiceste:
Vineri : 10:00 -18:00
Samabta : 09:00 -18:00
Duminica : 09:00 -14:00.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/targdenunticraiova

Pret bilet: 3 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1170

Eveniment postat de organizator

irina miertescu

Adaugat in urma cu 3691 zile, 18 Feb. 2014

Adaugat de Irina10228

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5

Alte Evenimente din Craiova
concert tudor gheorghe la craiova

Concert Tudor Gheorghe la Craiova

Dolj, Craiova. Duminică 7 Aprilie 2024
targul de paste craiova 2024

Targul de Paste Craiova 2024

Dolj, Craiova. 19 Apr 2024 - 12 Mai 2024
zilele orasului craiova 2024

Zilele orasului Craiova 2024

Dolj, Craiova. 31 Mai 2024 - 2 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .