poze tabara de supravietuire la munte 1 mai 2017

Tabara de Supravietuire la Munte - 1 MAI 2017

Harghita , Toplita. Joi 27 Aprilie 2017 18:00 - Marţi 2 Mai 2017

Categorii: Jocuri si Concursuri , Sport si Excursii , Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 20/30

Vino sa petreci 1 Mai, Ziua Muncii, intr-o recreere activa si plina de culoare si sens. Cinci zile pline de invatare, energie, drumetii, natura si sănătate. Cursurile sunt in aer liber, in cel mai natural cadru posibil. Practica este si ea la ea acasa. De ce cu noi? No, apai asta-i buna intrebare! Noi suntem cei care nu doar vorbesc ci si fac ceea ce spun. Avem experienta de peste 20 de ani pe munti si vai, suntem instructori de arte martiale, instructori militari, am practicat supravietuirea civila si militara si am invatat tot ce ne-a permis vata din ultimii 25 de ani! De 23 de ani studiem si cercetam nutritia si sanatatea. Ne dorim sa impartasim aceste cunostinte! Ne vom intalni intr-o statiune montana micuta, dar frumoasa si nu prea cunoscuta si aglomerata, plina de aer curat, ape mezotermale si verdeata. Peisajele din zona sunt superbe. Au caldura si specificul mioritic, romanesc. La acea data este posibil sa vedem si creasta inzapezita a Calimanilor… Tot in zona ne asteapta o cascada unica in Europa. O cascada cu apa mezotermala ce este declarata monument al naturii... Ne vom caza intrun camping decent, curat si bine organizat. Avem apa potabila de izvor, casute curate de doua locuri, dusuri si toalete curate, apa calda si rece, curent electric, semnal gsm. Restaurantul unde vom manca este la doar 50 de metri si ne asteapta cu un meniu gustos si pe saturate. Tot acolo avem si un club in care putem sa tinem cursurile cand vremea ne impiedica sa ne bucuram de aerul liber… Clubul este dotat si cu o masa de biliard pentru cei care vor sa-si antreneze indemanarea si mecanica ciocanirilor :) Orasul Toplita este la mai putin de 15 minute de mers pe jos, in ritm de plimbare. Acest mic municipiu va poate oferi aprope tot ce este necesar.

Tabara de Supravietuire - 1 Mai 2017

Locatie: Statiunea Bradul, Toplita, Harghita - Romania
Cai Acces: Tren - CFR, AUTO - Drum national / European
Perioada: 28.aprilie. - 02.mai.2017 - 5 zile si 4 nopti
Cost : 500 ron / pers/ tabara/ cazare si 3 mese/zi + cursuri si materiale didactice.
Avansul: 150 ron minim si se plateste in contul ce-l ve-ti primi la inscriere.
Inscriere: Pana la 20.04.2017 - de preferat inainte de ....
Reduceri: 15% pentru plata integrala pana pe 15.04.2017
10% pt. perechi, sau pentru grupuri de min. 2 pers.
Locuri: 20 locuri - 10 casute de tip camping
Varsta: 14 - 60 ani fara sa conteze sexul, politica, culoarea…
Cerinte: Minima capacitate fizica de efort, echipament specific
montan, entuziasm
Organizatorii: Edward Arjuna si Constantin Blanaru - instructori cu experienta in sport, arte martiale, supravietuire civila si militara, team building, jocuri si activitati indoor-outdoor, munte, trekking, outdoor, cercetasie, tactici si tehnici militare, nutritia supravietuirii, ergofiziologie…
Parteneri: www.compelloteam.ro , www.romaniaperpedes.ro , www.survivalmangalia.ro .
Vino sa petreci 1 Mai, Ziua Muncii, intr-o recreere activa si plina de culoare si sens.
Cinci zile pline de invatare, energie, drumetii, natura si sănătate. Cursurile sunt
in aer liber, in cel mai natural cadru posibil. Practica este si ea la ea acasa.
De ce cu noi? No, apai asta-i buna intrebare! Noi suntem cei care nu doar vorbesc ci si fac ceea ce spun. Avem experienta de peste 20 de ani pe munti si vai, suntem instructori de arte martiale, instructori militari, am practicat supravietuirea civila si militara si am invatat tot ce ne-a permis vata din ultimii 25 de ani! De 23 de ani studiem si cercetam nutritia si sanatatea. Ne dorim sa impartasim aceste cunostinte!
Ne vom intalni intr-o statiune montana micuta, dar frumoasa si nu prea cunoscuta si aglomerata, plina de aer curat, ape mezotermale si verdeata. Peisajele din zona sunt superbe. Au caldura si specificul mioritic, romanesc. La acea data este posibil sa vedem si creasta inzapezita a Calimanilor… Tot in zona ne asteapta o cascada unica in Europa. O cascada cu apa mezotermala ce este declarata monument al naturii...
Ne vom caza intrun camping decent, curat si bine organizat. Avem apa potabila de izvor, casute curate de doua locuri, dusuri si toalete curate, apa calda si rece, curent electric, semnal gsm. Restaurantul unde vom manca este la doar 50 de metri si ne asteapta cu un meniu gustos si pe saturate. Tot acolo avem si un club in care putem sa tinem cursurile cand vremea ne impiedica sa ne bucuram de aerul liber… Clubul este dotat si cu o masa de biliard pentru cei care vor sa-si antreneze indemanarea si mecanica ciocanirilor :)
Orasul Toplita este la mai putin de 15 minute de mers pe jos, in ritm de plimbare. Acest mic municipiu va poate oferi aprope tot ce este necesar.

Regulile de baza in aceasta tabara sunt :
Decenta - Bun Simt - Omenie - Colaborare - Corectitudine - Sinceritate - Conformare!
Fara alcool - Fara Droguri, Doping, Energizante - Fara Tutun!

Echipament Montan Specific:
Rucsac de 30 - 50L, Haine de munte - Softshell, Parazapezi - ploaie, Bocanci,
Pelerina ploaie, Lanterna frontala, Cutit, Busola, Palarie /Sapca, Ochelari soare.
Va rugam sa tineti cont de faptul ca ziua este cald, dar seara este rece. Daca ploua, temperaturile pot fi si mai mici decat in rest. Este zona montana.

Detalii la tel: 0747051717 si 0722528017 (sms). Email: taberetematiceromania@gmail.com

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/385797778486039/

Pret bilet: 500 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1212

Eveniment postat de organizator

sarmy combat sistem

Adaugat in urma cu 2551 zile, 03 Apr. 2017

Adaugat de sarmycombatsistem

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

  • Ai ceva de zis?

    .