poze andre rieu live in maastricht 2011
poze andre rieu live in maastricht 2011 poze andre rieu live in maastricht 2011 poze andre rieu live in maastricht 2011

Andre Rieu, Live in Maastricht 2011

Hunedoara , Deva. Sâmbătă 23 Iulie 2011 21:00 - Sâmbătă 23 Iulie 2011

Categorii: Muzica si Concerte , Spectacole si Filme

Numar min/max participanti: 0/381

Concert transmis prin satelit in High Definition, de la Maastricht, Olanda

André Rieu, regele valsului, Live in HD de la Maastricht

Sâmbătă 23 iulie 2011 ora 21:00, spectatorii deveni vor avea ocazia urmaririi unui eveniment cultural de pionierat. Orasul se alatura locatiilor din intreaga lume care gazduiesc spectacole in High Definition, transmise Live prin satelit. Concertul apartine regelui valsului, violonistul André Rieu. Transmisia preia concertul anual al lui André Rieu, pe care acesta îl va susţine în piaţa centrală Vrijthof din splendidul său oraş natal Maastricht, Olanda. André Rieu interpretează pe o vioară Stradivarius din 1667, artistul fiind Cavaler al Ordinului Lions (Olanda, 2002), Cavaler al Ordinului Artelor şi Literelor (Franţa, 2009), iar de săptămâna trecută şi posesor al Medaliei de Aur a Republicii Austria.

Pentru cei încă nefamiliarizaţi cu notorietatea violonistului, dirijorului şi showman-ului André Rieu, să spunem că artistul este cel care, interpretând "Al doilea vals" al lui Dimitri Şostakovici, a reuşit în 2009 performanţa de-a ridica în picioare peste 55.000 de spectatori, pe Amsterdam Arena, inaintea meciului de fotbal dintre Ajax si Olympic Marseille.

André Rieu este binecunoscut auditoriului internaţional (concertează cu mult succes în Europa, America de Nord, Japonia, Australia), numărul de albume scoase în decursul anilor depăşind cifra 40, cu vânzări globale de CD-uri sau DVD-uri în peste 20 milioane de exemplare, interpretările sale şi ale orchestrei de 43 instrumentişti care îl acompaniază (The Johann Strauss Orchestra) devenind în timp de-a dreptul legendare. Vânzările de discuri au atins tiraje de aur sau platină în varii ţări (spre exemplu opt tiraje de platină în Olanda). Artistul şi orchestra sa sunt câştigătorii unei serii întregi de premii muzicale, incluzând două premii "World Music Awards".

Notorietatea deosebită a concertelor marca André Rieu este dată nu doar de repertoriul de piese clasice interpretate, deosebit de populare, dar şi de entuziasmul şi buna dispoziţie pe care André şi orchestra sa reuşesc să-l insufle publicului, de-a lungul spectacolelor sale.

Anual, André Rieu şi The Johann Strauss Orchestra susţin o succesiune de spectacole la Maastricht. Seară de seară, aceste concerte reuşesc să aducă în piaţa centrală Vrijthof câte 9-10 mii de spectatori, care şi-au cumpărat biletele cu un an de zile în urmă, publicul provenind în bună parte din străinătate, sosit din varii colţuri ale lumii, special pentru a asista la acest eveniment muzical aparte, care îi conferă oraşului statutul de Mecca muzicală.

Şi anul acesta lucrurile se vor derula dupa binecunoscutul tipic, prin care, André Rieu are un invitat special. Anul acesta este actorul britanic Sir Anthony Hopkins, cel care de curând a compus un vals ("And the Waltz Will Go On"), piesă care va fi interpretată pentru public de André şi orchestra sa.

Publicului său internaţional, care va urmări acest spectacol prin intermediul transmisiei prin satelit, André Rieu îi transmite următoarele cuvinte: "Mă umple de bucurie de-a vă putea împărtăşi concertul meu preferat, în direct de la Maastricht, din oraşul meu natal. Va fi o seară magică, cu invitaţi speciali. Veniţi şi bucuraţi-vă de muzica mea, pe marele ecran".

Spectacolul are o durată de 2 ore 50 min. (incluzând o pauză de 20 min), şi va putea fi urmărit în deva la Teatrul de Artă.

Organizatorul transmisiei: D'STARS Timişoara.

Mai multe detalii: http://www.andrerieu.com

Pret bilet: 40 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2672

Eveniment postat de organizator

d stars

Adaugat in urma cu 4636 zile, 20 Iul. 2011

Adaugat de d-stars

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 81

  • Ai ceva de zis?

    .