poze concert trupa byron

Concert Trupa Byron

Iasi , Iasi. Sâmbătă 7 Noiembrie 2009 22:00
Club Mojo

Categorii: Cluburi si Discoteci , Muzica si Concerte , Petreceri

Byron aduce A Kind of Alchemy la Iasi



Trupa byron poposeste si la Iasi, in Club Mojo, pentru a-si promova cel de-al doilea album, A Kind of Alchemy, sambata seara, 7 noiembrie, de la ora 22, pretul unui bilet fiind de 20 de lei. Albumul a fost lansat pe 23 octombrie in acest an la Bucuresti si s-a bucurat de un real succes, adunand peste 1300 de spectatori la lansare.


Formatia byron a fost infiintata la sfarsitul anului 2006 si a fost gandita initial ca un proiect solo, fiind denumita sugestiv dupa vocalistul si fondatorul acestei formatii, Dan Byron, al carui trecut se leaga de alte proiecte muzicale precum Agathodaimon, RA, Kumm sau Urma. Pe langa Dan Byron (voce, chitara acustica, flaut), din trupa mai fac parte 6fingers (clape, voce, chitara acustica), Vlady Sateanu (bass), Costin Oprea (chitara electrica) si Cristi Matesan (tobe). In februarie 2008, este realizat in premiera pentru Romania un concert unplugged alaturi de Alexandru Andries filmat si lansat pe DVD. La Iasi, concertul Unplugged sustinut de trupa byron a fost declarat concertul anului 2008.

Dupa Forbidden Drama lansat in 2007, noul album A Kind of Alchemy marcheaza o evolutie in stilul formatiei si aduce un sound diferit, elemente din alte genuri muzicale decat cele abordate pana acum si o paleta mai larga de instrumente. Muzica este mai accesibila, fara a face totusi compromisuri. Cele 14 piese sunt interpretate in limba engleza, iar albumul are o coperta deosebita, personajul Al Kimi, care a imprumutat cate ceva din fizionomia fiecarui membru byron.

Dan Byron a marturisit ca "A Kind of Alchemy este un album despre creatie in general, trecand de la nebunie la zen. Atmosfera este una nocturna, de multe ori foarte intima, cateodata exploziva sau jucausa. Descoperim aici acelasi byron, dar cu alte povesti in bocceluta".
Se anunta o seara de sambata minunata in Mojo, asa ca notati in agenda si la ora 22 ne vedem acolo!
*Sursa: atliasi.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 680
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 5257 zile, 06 Nov. 2009

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .