poze curs terapia yumeiho 7 13 august 2017 iasi

CURS TERAPIA YUMEIHO,7-13 AUGUST 2017,IASI

Iasi , Iasi. Luni 7 August 2017 16:00 - Duminică 13 August 2017
str Anastasia Doamna nr.14, Barnova,Iasi

Categorii: Conferinte si Seminarii , Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 10/12

Terapia YUMEIHO consta intr-o serie de procedee terapeutice manuale, aplicate in scop profilactic sau corectiv si anume:: tehnici de manipulare osteo-articulare si gimnastica mio-articulara pasiva; procedee de puncto-terapie (in principiu similare celor utilizate in presopunctura si reflexoterapie); tehnici si procedee speciale de masaj; elemente de stretching (intinderi,elongatii); metode de corectare si echilibrare ale posturii, mersului si staticii; exercitii de optimizare a biomecanicii aparatului locomotor, etc. TERAPIA YUMEIHO® are ca finalitate restabilirea echilibrului functional al organismului uman, fiind eliminate sau ameliorate o gama variata de tulburari care pot genera atat imbolnaviri acute cat si suferinte cronice.

Postura corporala este oglinda exterioara a omului.
Cand vezi corpul , postura si mersul unui om, poti „citi” foarte multe.

Te asteptam la Cursul de YUMEIHO la Iasi, 7-13 august a.c.,daca esti printre cei care doresc sa gaseasca o solutie naturala si extrem de eficienta pentru multe afectiuni ale aparatului locomotor, organelor, coloanei vertebrale, durerilor de diferite feluri sau doresti sa te perfectionezi ca terapeut.

TerapiaYUMEIHO este o tehnica cu peste 100 de manevre si tehnici de manipulare osteo-articulare si gimnastica mio-articulara pasiva; procedee de puncto-terapie tehnici speciale de masaj,stretching ,metode de corectare si echilibrare ale posturii, mersului si staticii;exercitii de optimizare a biomecanicii aparatului locomotor.

Cursul va fi sustinut de Mirodone Mihai Marian, gradul 5 in Yumeiho, instructor atestat de Societatea Romana de Yumeiho® si Institutul International de Medicina Preventiva Practica din Nagaoka – Japonia.

Cursul se va desfasura in superba locatie Svarga Loka Health Retreat Birnova Iasi. Transportul de la Hanul 3 sarmala pana la locatie este asigurat de organizator.

DETALII despre CURSUL YUMEIHO IASI si INSCRIERI aici->
http://www.conferintespiritualeromania.ro/terapia-yumeiho-cu-mihai-mirodone-instructor-autorizat-iasi-7-13-august-2017/#descriere

Mai multe detalii: http://www.conferintespiritualeromania.ro/terapia-yumeiho-cu-mihai-mirodone-instructor-autorizat-iasi-7-13-august-2017/#descriere

Comenteaza pe Facebook
svarga loka iasi

Adaugat in urma cu 2466 zile, 19 Iul. 2017

Adaugat de Svarga Loka Iasi

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .