poze forum afaceri ro iasi 2017

Forum Afaceri.ro Iasi 2017

Iasi , Iasi. Marţi 4 Aprilie 2017 09:00
Hotel Unirea Iași

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 100/140

Eveniment international de promovare si stimulare a dezvoltarii afacerilor: Forumul Afaceri.ro Iasi 2017

Marti, 4 aprilie 2017, la Hotel Unirea Iasi, va avea loc cel mai complex eveniment international de promovare si stimulare a dezvoltarii afacerilor din regiune: Forumul Afaceri.ro Iasi 2017. Evenimentul este organizat de Arhipelago, MB Event, Bridge, APEC si Invest in Iasi. Misiunea forumului este de a conecta companiile locale la piata economica internationala si nationala.

La eveniment vor fi prezente atat delegatii economice din regiunile romanesti Banat, Crisana si Transilvania, cat si o delegatie de antreprenori britanici, condusa de Camera de Comert din Hampshire. Intreprinzatorii ieseni vor avea asadar ocazia de a intalni parteneri strategici, investitori si reprezentanti de top ai unor companii din cadrul acestor delegatii, prin intermediul intalnirilor business-to-business pregatite de organizatori.

Acest eveniment vine in continuarea proiectelor anterioare derulate in cadrul programului Afaceri.ro si este menit sa impulsioneze dezvoltarea companiilor locale. El isi propune sa creasca numarul de parteneri si investitori interesati de derularea de afaceri in Iasi prin promovarea oportunitatilor si potentialului economic al Iasului.

Forumul Afaceri.ro Iasi 2017 se adreseaza firmelor care doresc sa-si dezvolte activitatea, sa intalneasca parteneri nationali si internationali din toate domeniile de activitate economica si sa identifice noi oportunitati de promovare si investitii.

In cadrul evenimentului si-au anuntat prezenta invitati de onoare - speakerii Forumului Afaceri.ro Iasi 2017: Colin Lovering, Presedinte Camera de Comert Britanico-Romana; Mark Baulch, Manager Dezvoltare, Camera de Comert din Hampshire; Calin Huma, Presedinte Bridge; Doru Lionachescu, Presedinte Capital Partners; Gratian Mihailescu, Fondator Urbanize Hub si multi altii.

„Exista toate premisele unui eveniment international de afaceri si suntem bucurosi sa sprijinim organizarea aceastei initiative la Iasi. Intotdeauna astfel de intalniri sunt importante, deoarece aduc in fata reprezentantilor mediului de afaceri local parteneri si investitori nationali si internationali. Intrucat locurile vor fi limitate, ii sfatuim pe cei interesati sa se inscrie din timp.” (Mihail Birsan, manager MB EVENT)


Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

Cu deosebit respect,

Mihail Birsan, Manager Eveniment
E-mail: office@eventprofs.ro
Telefon: 0748.247.737

Mai multe detalii: http://www.afaceri.ro

Pret bilet: 190 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 473

Eveniment postat de organizator

mihail birsan

Adaugat in urma cu 353 zile, 02 Feb. 2017

Adaugat de Mihail14946

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 7

Alte Evenimente din Iasi
iasi tehnici de citire a chipului analiza trasaturilor

Iasi-Tehnici de Citire a Chipului. Analiza Trasaturilor

Iasi, Iasi. 12 Mar 2018 - 16 Mar 2018
iasi seminar tainele feminitatii

Iasi-Seminar Tainele Feminitatii

Iasi, Iasi. 11 Mar 2018 - 11 Mar 2018
iasi consultanta fizionomie

Iasi-Consultanta Fizionomie

Iasi, Iasi. 17 Mar 2018 - 23 Mar 2018
  • Ai ceva de zis?

    .