poze startup weekend iasi

Startup Weekend Iasi

Iasi , Iasi. Vineri 28 Octombrie 2016 19:00 - Duminică 30 Octombrie 2016
Strada Palas, Nr. 7A, UBC 3, et. 5

Categorii: Conferinte si Seminarii

Startup Weekend Iasi

În mai puțin de două săptămâni, speakeri de talie națională și internațională, antreprenori și profesioniști din domeniul IT și Marketing își vor da întâlnire la cea de-a patra ediție Startup Weekend Iași, un eveniment care-și propune să ofere o experiență antreprenorială memorabila tuturor celor care au o idee de afacere sau celor care vor să contribuie la dezvoltarea unei afaceri online sau offline.

Antreprenorii și mentorii de anul acesta care vor consilia echipele sunt: Alex Negru (fondator Minutizer), Andrei Postolache (CO-FOUNDER & TRAINER introspecials.com), Cristina Poncu (senior designer&visual storyteller), Ionut Tata (Clusterului pentru Inovare și Tehnologie, ALT Brașov), Marius Ursache (CEO – Grapefruit), Mattia Di Stasi (co-founder Solenica), Mihai Pintilie (Product Consultant, cu peste 13 ani de experiență), Sinica Alboaie (software architect, antreprenor, computer science researcher, teacher), Vince Meens (CEO of Jet Wise, offering Private Jet & Helicopter).

Startup Weekend Iași 2016 va avea loc în perioada 28 – 30 octombrie, în cadrul firmei Optymyze din incinta Palas.
Organizatorii oferă un discount de 10% tuturor celor care folosesc codul PRESASW2016 accesând linkul următor: http://bit.ly/2cdgvaX.

Pe parcursul celor 54 de ore, programatori, web-designeri, manageri de produs, antreprenori, oameni de marketing şi vânzări vor forma echipe care vor lucra pentru a dezvolta și lansa noi startup-uri, sub îndrumarea mentorilor.
Atmosfera de la Startup Weekend Iași este creativă și antrenantă, având în jur oameni cu o experiență uimitoare în antreprenoriat.

La Startup Weekend Iaşi poți:
- să-ţi validezi o idee de business la care te tot gândești;
- să înveți să lucrezi în echipă;
- să înveți de la colegi și de la mentori cu experiență;
- să câștigi premii în valoare de câteva mii de euro constând în consultanță și
coaching pentru a duce ideea mai departe.

Startup Weekend Iași va începe vineri seară pe 28 octombrie, cu susţinerea unei scurte prezentări de doar un minut a ideilor de startup ale participanților, după care participanții vor vota cele mai bune idei și se vor forma echipele. Sâmbătă și duminică, acestea vor lucra la dezvoltarea ideilor de afacere și vor fi susținuți de antreprenori cu experiență.
Duminică, munca depusă de participanți în jurul ideilor de startup pe tot parcursul weekend-ului va fi prezentată în fața juriului și a potențialilor investitori.

Startup Weekend este un eveniment global care a avut loc pentru prima dată în anul 2007 în oraşul american Boulder, iar de atunci a ajuns să fie prezent în 135 de ţări, printre care şi România. La nivel global, peste 210.000 de antreprenori s-au implicat în eveniment.

Află mai multe despre mentori, program și bilete de pe site-ul evenimentului:
http://www.up.co/communities/romania/iasi/startup-weekend/8475.

Mai multe detalii: https://goo.gl/QC5wor

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 999

Eveniment postat de organizator

lucian mercas

Adaugat in urma cu 2747 zile, 15 Oct. 2016

Adaugat de Lucian12148

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .