poze stop si de la capat orice sfarsit e un inceput
poze stop si de la capat orice sfarsit e un inceput poze stop si de la capat orice sfarsit e un inceput poze stop si de la capat orice sfarsit e un inceput

STOP!...Si de la capat! Orice sfarsit, e un inceput!

Iasi , Iasi. Joi 8 Mai 2014 18:30 - Joi 8 Mai 2014
Regatto Cafe – Palas Mall, Esplanada Teatrului Luceaful

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 30/60

5MSIasi – locul de intalnire al celor care isi doresc sa isi invinga teama de a vorbi in public

Pe 8 Mai, se va desfasura la Iasi cea de-a III-a editie 5MSIasi, cel mai nou si atragator concept de evenimente dedicat pasionatilor de vorbit in public. 10 discursuri pregătite, 5 discursuri improvizate, 1 invitat special si premii surpriză sunt ceea ce-i asteapta pe participantii la ediţia a III-a 5MSIasi, eveniment ce va fi gazduit de Regatto Cafe, Palas Mall, Esplanada Teatrului Luceafarul

Tema: ”STOP!...Si de la capat! Orice sfarsit, e un inceput!”

5MS sau ”5 Minute Speeches” este o franciză adusa in premiera la IASI in ianuarie 2014, ce propune o serie de evenimente, în cadrul cărora participanţii susţin discursuri pe o tematica data. Pasionaţii de oratorie si vorbit în public, si nu numai, beneficiază de un mediu prietenos şi profesionist pentru a-şi exersa talentul de vorbitori, iar spectatorii la randu-le, au parte de o combinaţie ideală de informaţie, emoţie, energie şi bună dispoziţie.

Pentru a III-a editie a 5MSIasi, tema aprofundată este optimismul, subiect al renasterii si redescoperirii puterii interioare de a merge mai departe, fie ca vorbim de un esec sau o experiență care nu a dat randamentul de satisfacție dorit. Pe aceasta tema, 10 dintre participantii care vor alege sa participe la eveniment ca si speakeri, vor susţine un discurs de 5 minute acompaniati de un suport Power Point.

“ Dacă nu planifici viitorul, atunci nicăieri nu te vei mişca în viitor.” (Napoleon Bonaparte)

Desi dupa unii optimismul este „un aspect degradant al spiritului, fiindcă nu pleacă din febră, din înălţimi şi ameţeli” optimiştii sunt cei care nu nutresc multe speranţe şi li se împlinesc şi mai puţine, dar se bucură de ele. Fiecare dintre noi trebuie sa il cautam, sa il cultiva, si sa ne educam sa fim optimisti!
Aceasta stare de emotie - ingredientul principal in toate actiunile pe care il intreprindem: acasa, pe strada, la locul de munca – poate determina succesul rezultatului dorit sau esecul.

Vino şi tu pentru a afla ce înseamnă optimismul si gandirea pozitiva la, si de la alti semeni de-ai tai, oameni obisnuiti care au avut la randu-le planuri, vise si proiecte, au esuat, dar au gasit energia si puterea interioara necesara pentru a pune punct si-a mearge mai departe!

Vino si descoperă noi modalități de a te bucura de unul dintre privilegiile care doar omului ii este dat, puterea de a-si gestiona emotiile! Puterea de a intelege ca renasterea naturii la viata este cel mai simplu exemplu din care putem invata ca uneori, atat in viata cat si in afaceri, vine un moment cand trebuie sa punem punct! Si sa o pornim de la capat! Si ca la fel cum orice sfarsit e un inceput, si orice inceput are un sfarsit!

“Ceea ce numim început este de obicei sfârşit. Şi ceea ce este sfârşit este de fapt început. Sfârşitul este acolo de unde începem.” (T.S. Elliot)

Desi exista multe carti si studii de unde poti afla mult mai multe legat de acest subiect, noi te invitam sa afli direct din experienta unor oameni ca si tine, cateva povesti de viata din care, suntem siguri, fiecare va avea ceva de invatat. Vor fi:
*10 discursuri de 5 minute
*5 discursuri improvizate
*1 invitat special
*Premii surpriză
*Multă bună dispoziţie

REZERVĂ-ŢI UN LOC AICI: http://5ms-iasi3.eventbrite.com/?aff=efbevent

Mai multe detalii: http://5ms.ro

Pret bilet: 15 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 974

Eveniment postat de organizator

iacob ioan adrian

Adaugat in urma cu 3636 zile, 14 Apr. 2014

Adaugat de Iacob11831

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 30

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .