poze training stima de sine

Training Stima de sine

Iasi , Iasi. Luni 28 Aprilie 2014 18:00

Categorii: Conferinte si Seminarii

Se vorbește tot mai mult despre stimă de sine scăzută sau crescută, despre încredere în sine și despre respect de sine. Este totuna încrederea în sine cu stima de sine?

Stima de sine nu poate fi percepută prin intermediul simțurilor noastre obișnuite. Nu o poți atinge, însă ea îți influențează într-un mod profund modul în care te simți. Nu o poți vedea și, cu toate acestea, ea este prezentă și își are propria reflexie de fiecare dată când te uiți în oglindă. Nu o poți auzi dar ea se exprimă de fiecare dată când vorbești despre tine sau când te gândești la propria persoană.
Trainingul se desfășoară pe patru sesiuni, astfel:
28 aprilie - Sesiunea 1: În această primă sesiune vom vorbi despre ce este și ce nu este stima de sine; ce influențează creșterea stimei de sine; de ce este dezavantajos să ai o stimă de sine scăzută și care sunt cauzele care duc la o formare a stimei de sine scăzută; ce este zona de confort și cum ne ajută sau mai bine spus, ne încurcă.
5 mai - Sesiunea 2: În această sesiune vom discuta despre regulile personale care ne determină fericirea sau nefericirea; cum să folosești reușitele din trecut pentru creșterea stimei de sine; care-ți sunt valorile personale și cum te ajută acestea în îndeplinirea obiectivelor personale sau cum îți poți schimba valorile personale pentru atingerea obiectivelor propuse; autenticitate și integritate.
12 mai - Sesiunea 3: În această sesiune vom discuta despre cum să ne îndeplinim 100% promisiunile pe care ni le facem; ce este încrederea în sine; despre pesimism și optimism; despre dialogul interior abundent și auto-critică; despre acceptarea de sine.
19 mai - Sesiunea 4: În această sesiune vom discuta despre responsabilitate; standarde personale și cum stabilirea unor standarde mai înalte ne ajută să ne creștem stima de sine; despre anturaj și cum ne influențează viața cei 5 prieteni cei mai apropiați și găsim niște modalități concrete de creștere a stimei de sine și menținerea ei pe termen lung.

Mai multe detalii: http://crilia.ro/stima-de-sine/

Pret bilet: 139 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 561

Eveniment postat de organizator

crilia

Adaugat in urma cu 3670 zile, 01 Apr. 2014

Adaugat de Crilia

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 40

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .