poze expozitia nationala de frumusete canina la iasi

Expozitia Nationala de Frumusete Canina la Iasi

Iasi , Iasi. Sâmbătă 12 Octombrie 2013 - Duminică 13 Octombrie 2013

Categorii: Expozitii si Lansari de carte , Targuri

Cei mai frumosi caini din tara vor defila la Centrul Expozitional din Iasi

Centrul Expoziţional „Moldova“ din capăt CUG se va transforma pentru două zile în loc de întâlnire pentru câini. În loc de expoziţii de tehnică de vârf sau de produse industriale, care întârzie să apară, investiţia de 10 milioane euro a Consiliului Judeţean va găzdui Expoziţia Naţională de Frumuseţe Canină. Aceasta se va desfăşura în perioada 12-13 octombrie 2013, în organizarea Asociaţiei Chinologice Metropolitane.
Aceasta va beneficia de spaţiul Centrului Expoziţional în mod gratuit, în baza unui acord de parteneriat cu CJ ce va fi pus în discuţia plenului în cadrul şedinţei de luni. Conform proiectului de acord, Asociaţia se obligă să asigure apariţia logourilor judeţului şi municipiului sau a textului „în parteneriat cu Judeţul Iaşi – Consiliul Judeţean Iaşi şi Municipiul Iaşi“ în toate materialele de promovare a evenimentului. Conform organizatorilor, succesul expoziţiei ar putea oferi oportunitatea ca Iaşul să găzduiască o expoziţie chinologică internaţională în cursul anului viitor.

Centrul Expoziţional „Moldova“ a fost construit pentru îmbunătăţirea accesului la mediul de afaceri a investitorilor din regiune. Obiectivele declarate ale Centrului, pentru care a fost obţinută finanţarea din partea Uniunii Europene, erau dezvoltarea infrastructurii de afaceri în vederea creşterii competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii din Regiunea Nord-Est şi asigurarea infrastructurii de afaceri, a logisticii şi resurselor pentru dezvoltarea echilibrată şi stimularea creşterii competitivităţii întreprinderilor din regiune.

Mai multe detalii: http://iasifun.ziaruldeiasi.ro/

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 3874 zile, 25 Sep. 2013

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .