poze festivalul international de muzica pentru tineret crystal stars

Festivalul International de Muzica pentru Tineret "Crystal Stars"

Iasi , Iasi. Vineri 1 Noiembrie 2013 - Duminică 3 Noiembrie 2013
Palas Mall

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte

Tanay Jackson - nepoata megastarului Michael Jackson, Delia, Lora si alti 60 de tineri solisti din 12 tari vor participa, in acest week-end, la Festivalul International de Muzica pentru Tineret "Crystal Stars Music Fest", de la Palas Mall

Vineri, de la ora 17.00, in Atriumul Palas Mall, vor intra în concurs finalistii grupati pe trei categorii de vârsta: 6 – 8 ani, 9 – 11 ani si 12 – 14 ani. Prima seara de festival se va incheia cu un recital al indragitei soliste LORA, membra a juriului emisiunii televizate „Next Star”. Sambata, de la aceeasi orã, vor urca pe scena finalistii de la categoriile de varsta 15 – 18 ani si 19 ani+. La final, Delia, membra juriului emisiunii „X Factor”, va sustine un concert incendiar. Gala Laureatilor va avea loc duminica, de la ora 17.00, si va include momente artistice speciale: recitaluri ale unor solisti precum Amanda (declaratã „Vocea Malaeziei” 2012), Baruch (Israel) si Mihai Popistasu (concurent la „Vocea României” si „Megastar”). Totodata, publicul va asista la reprezentatii ale grupului de gimnastica aerobica „Gimnis” (semifinalisti la „Romanii au talent”), ale cluburilor de dans sportiv „Reflex Dance”, „Quasar Dance” si „Academia Show”, dar si la o prezentare de moda a colectiei „NICHI” by Cristina Nichita.

Momentul principal al Festivalului „Crystal Stars Music Fest” constituie o premierã europeana: recitalul extraordinar al nepoatei lui Michael Jackson, talentata solista Tanay Jackson, sustinut duminica, la finalul Galei Laureatilor.
Tanay Jackson, fiica lui Tito Jackson, fratele megastarului, este o artista multivalenta: compozitoare, dansatoare profesionista (numarandu-se printre dansatoarele principale din videoclipul „Remember the time” al lui Michael Jackson) si solista in plina afirmare. La Palas, Tanay Jackson va intepreta cele mai recente hituri ale sale.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 839
Cuvinte cheie: Iasi
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 3802 zile, 30 Oct. 2013

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3708

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .