poze concurs de pictura urbana organizat de palas

Concurs de pictura urbana organizat de Palas

Iasi , Iasi. Vineri 19 Octombrie 2012 - Luni 5 Noiembrie 2012
Palas Mall

Categorii: Jocuri si Concursuri

Timp de două săptămâni, artiştii sunt invitaţi să se înscrie la concursul de graffiti „Palas Urban Art”

După competiţiile de fotografie şi design „Shooting Under Construction” şi „Noua sacoşă de cumpărături Palas Mall”, ansamblul din „inima oraşului” îi provoacă din nou pe tinerii talentaţi la un concurs inedit de creativitate, cu premii în valoare totală de 1.500 de euro.

Timp de două săptămâni, artiştii sunt invitaţi să se înscrie la concursul de graffiti „Palas Urban Art”. Provocarea lansată este aceea de a personaliza, într-o manieră unică şi nonconformistă, spaţiul exterior destinat recepţiei patinoarului din ansamblul Palas, care va fi inaugurat în a doua jumătate a lunii noiembrie.



Pot participa elevi, studenţi sau absolvenţi ai specializărilor din domeniul Artelor, designeri sau persoane care au cunoştinţe de pictură urbană, individual sau grupaţi în echipe. Spiritul cosmopolit al ansamblului Palas se va reflecta astfel şi în creaţiile de artă necovenţională din zona patinoarului, care vor ilustra tema competiţiei: distracţia de iarnă.

Proiectele concursului „Palas Urban Art” se vor depune, între 19 octombrie şi 5 noiembrie 2012, pe site-ul www.palasmall.ro/concurs (secţiunea Concurs), în format PDF (grafică perete, format JPEG şi o descriere a conceptului propus). Premiile sunt mai mult decât tentante: locul întâi – 600 euro, locul doi – 400 euro, locul trei – 300 euro şi o menţiune în valoare de 200 euro.

Pe 6 noiembrie, un juriu de specialitate va alege patru finalişti. Criteriile de selecţie constau, în principal, în inovaţie, originalitate, estetică şi imagine, concept creativ şi impact vizual. În desemnarea ierarhiei finale vor conta: 50% preferinţele juriului şi 50% voturile fanilor Palas Iaşi pe contul de pe Facebook, din perioada 7-11 noiembrie.

Pe 12 noiembrie se va anunţa clasamentul final, iar în zilele imediat următoare câştigătorii vor pune în practică desenele premiate, materialele fiind oferite de ansamblul Palas.

Mai multe detalii: http://www.palasmall.ro/concurs/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 959
Cuvinte cheie: Iasi
ninja praetorianel

Adaugat in urma cu 4179 zile, 18 Oct. 2012

Adaugat de Praetorian

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1380

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .