poze  vino la atelierele adfel sa inveti cum se fac reclamele

Vino la Atelierele ADfel sa inveti cum se fac reclamele

Iasi , Iasi. Vineri 21 August 2009

Categorii: Jocuri si Concursuri

IQads organizeaza intre 28 august si 4 septembrie cea de-a doua editie a Atelierelor ADfel, un program special de training si workshop-uri dedicat tinerilor care isi doresc sa lucreze in publicitate, organizat cu sustinerea Coca-Cola Zero. 25 de tineri talentati vor avea ocazia sa interactioneze cu o serie de specialisti in marketing si publicitate si sa invete atat din punct de vedere strategic, cat si creativ, cum sa genereze o campanie de advertising si cum sa transforme ideea unei campanii in executii neconventionale

Cei 25 de participanti la proiect vor fi impartiti in 5 echipe si vor fi antrenati, timp de 7 zile, in procesul crearii si implementarii unei campanii de publicitate.

Brief-ul de campanie pe care participantii vor lucra va fi primit de la Sonia Micu, Junior Brand Manager, Coca-Cola Light & Coca-Cola Zero, urmand ca partea de strategie sa fie dezvoltata impreuna cu Elena Ionita - Planning Director, Leo Burnett si Laurentiu Semeniuc - Head Of Planning, 23 Communication Ideas.

Cele 4 zile dedicate procesului creativ vor fi supervizate de Alexandru Dumitrescu - Associate Creative Director, McCann Erickson, Serban Alexandrescu - Co-Fondator, Headvertising, Catalin Rusu - Creative Director & Managing Partner Rusu&Bortun Brand Growers, Razvan Capanescu, Creative Director, Publicis, Bogdan Moraru, Art Director, Propaganda, iar coordonarea echipelor din partea IQads va fi asigurata de Costin Radu - Managing Director, IQads si SMARK. De-a lungul procesului, dotarea tehnica a echipelor va fi asigurata prin instrumente oferite de Apcom, Apple Authorised Distributor.

La finalul atelierelor, cele 5 echipe implicate vor trebui sa demonstreze rezolvarea brief-ului intr-o campanie print si propuneri de executii neconventionale. Echipa castigatoare va fi desemnata pe baza votului mentorilor si al publicului, lucrarile finale fiind expuse in timpul festivalului ADfel. Fiecare dintre cei 5 membri ai echipei castigatoare va primi un stagiu de practica, cu durata de o luna, la una dintre cele mai bine cotate agentii de publicitate din Romania.

Cei care doresc sa se inscrie trebuie sa trimita pana la data de 21 august 2009, ora 24:00 un e-mail cu subiectul Atelierele ADfel la adresa contact@IQads.ro. in care sa includa:

- datele personale - nume, data nasterii, date de contact, (adresa de e-mail si numar de telefon), forma de studii absolvita si experienta profesionala (acolo unde este cazul)

- numele campaniei de advertising preferate si motivul pentru care considera ca respectiva campanie este o campanie buna (format: text, max. 1 pagina de document Word, font 12, spatiere la un rand)

- o scrisoare de motivatie care sa raspunda la intrebarea "In ce departament mi-ar placea sa lucrez intr-o agentie de publicitate?"

Cei selectati pentru a participa la Atelierele ADfel vor fi anuntati in data de 24 august pentru confirmarea participarii. Castigatorii celor 5 stagii de practica vor fi anuntati in data de 6 septembrie. Informatii actualizate periodic despre Atelierele ADfel puteti gasi pe www.ADfel.ro.

Avand o audienta de peste 150.000 de unici lunar, IQads este cel mai important produs media dedicat industriei de comunicare din Romania. IQads este o marca a Blue Idea, parte din F5, compania de web a trustului Realitatea.Catavencu. Din portofoliul companiei Blue Idea face parte si SMARK (www.smark.ro), comunitatea profesionistilor in marketing din Romania.

Comenteaza pe Facebook
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 5377 zile, 11 Aug. 2009

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .