poze trance dance la iasi

Trance Dance la Iasi

Iasi , Iasi. Joi 30 Iunie 2016
Strada Morilor 11

Categorii: Muzica si Concerte , Petreceri

Te invitam intr-un loc special din Iasi la Fundatia Bucuria Vietii un loc unic in care ti se ofera spatiu sa fii doar tu insuti, fara masti, fara pretentii. Vino sa traiesti dansul fiintei tale intr-un loc in care nu exista nici explicatii si nici analize, intr-un loc unde vei fi numai tu cu tine insuti. Dansul este unic, este in noi. Fiecare celula din corpul nostru danseaza atit timp cit suntem vii. Vino la o celebrare a Fiintei tale, o celebrare prin Trance Dance, o calatorie catre tine!

Folosind vechile tehnici de vindecare si transformare mixate cu tehnicile si metode contemporane, Ceremonia Trance Dance este o celebrare a vietii si o reintoarcere la noi insine, o sondare din ce in ce mai profunda a inconstientului. Este o calatorie catre noi insine, catre radacinile noastre, catre Acasa.

Trance Dance Ritual este o combinatie de miscare corporala, ritmuri dinamice (de toba, zuruitoare sau tamburina), tehnici de respiratie, intentie pe care o avem cind intram in ritual/ dans si - mai ales- folosirea unei bandane pentru acoperirea ochilor. Toate aceste elemente impreuna stimuland o stare de expandare a constiintei care poate duce la claritate mentala, deschiderea altor simturi, vigoare fizica si bunastare generala.

Folosirea bandanei in Trance Dance ajuta dansatorul sa se conecteze la lumea interioara cu ajutorul „para”-simturilor, simturi normale de altfel. Cu ajutorul muzicii si ritmului dansatorul este condus intr-o calatorie interioara nelimitata de perceptiile noastre obisnuite. Timpul si spatiul se schimba iar intreg universul nostru mintal este reflectat, ca pe un ecran, in bandana care acopera campul vizual. Esti numai tu cu tine insuti.

Din cele mai vechi timpuri oamenii danseaza. Dansul a existat de la inceputul umanitatii. El trezeste divinul din noi, dansatorul reconectindu-se la puterea celor patru elemente: creativitate - foc, idei/mental – aer, emotional – apa si stabilitate – pamant. Cu cat dansam mai mult cu atat mai mult vedem viata ca un dans, cu atat mai usor trecem prin dificultatile vietii, cu atat mai mult ne relaxam in orice aspect al vietii noastre. Cu alte cuvinte nu e nevoie sa stii sa dansezi pentru ca in Trance Dance nu este creata „o miscare intuitiva ci miscarea intuitiva ne creeaza pe noi”.

Locatia: Fundatia Bucuria Vietii, str. Morilor nr. 11, Iasi

Informatii la tel: 0723 682 634

Numar de locuri limitat. Va rugam sa va anuntati ferm participarea si sa ajungeti cu 15 minute inainte de ora stabilita. Aduceti cu voi o bandana si Curajul.

Contributia este sub forma de donatie, recomandata la 70 de lei.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 597
Cuvinte cheie: Iasi
ninja praetorianel

Adaugat in urma cu 2831 zile, 28 Iun. 2016

Adaugat de Praetorian

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1380

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .