poze concert petrica i lupul pentru copii

Concert "Petrică și Lupul" pentru copii

Iasi , Iasi. Duminică 11 Decembrie 2016 17:00 - Duminică 11 Decembrie 2016
Universitatea Agronomica Iasi

Categorii: Muzica si Concerte

Numar min/max participanti: 0/400

Concert pentru copii

Luna decembrie este dedicată prichindeilor: să-i bucurăm și să-i fericim cum știm noi mai bine.
Liber Artis Orchestra a pregătit un concert inedit pentru copii, mici și mari: povestea simfonică „Petrică și lupul", de Serghei Prokofiev, o minunată călătorie pe tărâm muzical, din care nu lipsesc umorul și suspansul.
Muzical, povestea este „spusă" de noi, Orchestra Liber Artis. Vom aduce la viață muzica genială a lui Prokofiev și-o vom îmbina cu povestea tâlcuită cu mult har de către regizorul Victor Zaharia.
Cu mare bucurie și cu emoție, te invităm la spectacol în data de 11 Decembrie.
Concertul va avea loc în Aula Universității Agronomice, începând cu ora 17 :00. Durata spectacolului este de aprox. 40 minute.
Costul unui bilet este de 30 lei, și oferă accesul în sala pentru o persoană (pentru un copil cu vârsta de 7-14 ani) ori pentru 2 persoane (un adult care însoțește copilul cu vârstă mai mică de 7 ani). Ne dorim să oferim, de aceea 1% din costul biletelor merge către Crucea Roșie.
Sala are o capacitate de 400 de locuri, astfel încât vom vinde atâtea atâtea bilete cât ne permite spațiul.
Biletele se regăsesc în mai multe locații din Iași, în puncte diferite ale orașului, începând cu data de 1 Decembrie.

1. Prăjitoria de cafea Prajitorul din Oz – zona Gării mari (Str. Sf. Petru Movila, nr. 3 – atenție, se lucrează la asfaltarea străzii, așadar accesul cu mașina nu este posibil momentan)

2. Time Out – zona Fundație (Str. Carol I, nr. 4 - parcare cu plată în imediata vecinătate)

3. Cafeneaua The Paper Cup – zona Copou (Str. Toma Cozma, nr. 5 – vis-à-vis de Policlinica pt. Elevi și studenți

4. Rulota cu cafea Cari be cafe? – zona Centru (Str. Costache Negruzzi, nr. 7-9 – în curtea Universității de Arte “George Enescu”- parcare pentru timp limitat pe trotuar)

5. Before&after school Casiopeea – zona Păcurari (Șos. Păcurari, nr. 61 – vis-a-vis de magazinul de mobilă Staer – parcare în fața spațiului, aproape de semafoare)

Repetiția generală din data de 10 Decembrie se desfăsoară cu porțile deschise, în aceeași sală.
Ne dorim să avem și în această zi spectatori, însă de această dată copii cu situație materială mai delicată. Ajută-ne să răspândim vestea și să facem posibil și acest lucru.

Cine este Liber Artis?
Orchestra Liber Artis a luat ființă în anul 2009, din dorința unui tânăr student (pe atunci), Liviu-Mihai Chelariu, de a aduce în lumea muzicală acea prospețime menită să atragă publicul, să-l relaxeze și să-l emoționeze.
Orchestra are în componență un efectiv de aproximativ 30 de tineri, atât studenți, cât și absolvenți ai Universității de Arte George Enescu din Iași, desfășurându-și activitatea sub bagheta dirijorală a doamnei lect. univ. dr. Anca Sîrbu.
Liber Artis are ca preocupare și deziderat valorificarea și promovarea muzicii clasice în special, însă având deschidere către orice gen și stil muzical, atât din repertoriul universal, cât și din cel românesc. Printre concertele susținute, amintim pe cele desfășurate în cadrul unor evenimente caritabile, cum ar fi Concertul „Dăruiește speranță pentru Japonia”, sub egida Ambasadei Japoniei la București (alături de naistul Nicolae Voiculeț, susținut la Palatul Parlamentului din București), sau Concertul „Beat of (he)Art”, organizat de Fundația Serviciilor Sociale Bethany, dar și spectacole încadrate altor tipuri de manifestări culturale, cum au fost concertele „Armonii simfonice pe teme populare românești” (din cadrul seriei de evenimente „75 de ani fără marele Nicolae Iorga”, organizată de Primăria Municipiului Iași), „Farmecul muzicii”, „Operă și vals la palat” (avându-le ca soliste pe marea soprană Mioara Cortez, mezzosoprana Florentina Onică și violonista Mălina Ciobanu) ș.a.

Detalii și informații suplimentare:
Chelariu Misu (Manager orchestră) – 0729 625 253
Carmen Manea (Fata cu Idei – PR) – 0753 353 956

Nu uita: 11 Decembrie, Aula Universității Agronomice, ora 17:00.
Vino alături de noi!

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1630782160549312/

Pret bilet: 30 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1022
carmen manea

Adaugat in urma cu 2693 zile, 03 Dec. 2016

Adaugat de Carmen14922

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 6

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .