poze rhythm of the dance la iasi

Rhythm Of The Dance, la Iasi

Iasi , Iasi. Duminică 26 Aprilie 2015 20:00

Categorii: Muzica si Concerte

Rhythm Of The Dance este un poem epic, ce descrie calatoria celtilor de-a lungul timpului. Puterea dansului si a muzicii va purta spectatorii intr-o calatorie fascinanta, dezvaluindu-le peisaje si panorame superbe din Irlanda.

Acest spectacol dovedeste prin povestea celtilor si a druizilor, ca oamenii isi pot fauri singuri destinul cand sunt uniti si au teluri comune, toate acestea fiind redate si ilustrate printr-un show in care arta dansului, maestria, imaginatia si talentul dansatorilor se imbina perfect cu cele mai performante tehnici de sunet si lumina. Echipa formata din trei tenori, un band de muzicieni traditionali, peste 20 de dansatori – campioni mondiali la dans irlandez, pregateste un spectacol fascinant, pe care l-au vizionat deja 5 milioane de persoane din peste 50 de tari! Spectacolul are o durata de aproximativ 2 ore si esteo incursiune in lumea dansurilor traditionale celtice, un liant ce uneste vechea arta celtica si arta contemporana cu cele mai moderne tehnici si efecte speciale.

Inca de la infiintare, in 1999, protagonistii Rhythm of the Dance in frunte cu Mark C. Tynan - coregraful care a creat spectacole pentru celebrul Michael Flatley, au strans in jurul lor milioane de fani si au sustinut turnee pe tot mapamondul (Suedia, Belgia, Italia, Germania, Luxemburg, Austria, Turcia, India, Thailanda, Abu Dabal, Australia, Norvegia, Danemarca, Olanda, Franta, Elvetia, Iugoslavia, Portugalia, Taiwan, Malayesia, SUA, Egipt, Polonia, Rusia, Ucraina, Lithuania, Grecia, China, Singapore, Dubai, Argentina, Siberia, etc..)!

Rhythm Of The Dance este dovada ca talentul adaugat profesionalismului, valorii si tehnicii, genereaza un spectacol pe care oricine trebuie sa-l vada macar o data in viata!





Pret bilet: 200 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 900
Cuvinte cheie: Iasi
miriam miriam

Adaugat in urma cu 3320 zile, 19 Mar. 2015

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .