poze elena gheorghe si catalin dezbracatu vin la miezul noptii in iulius mall

Elena Gheorghe si Catalin Dezbracatu' vin la "Miezul Noptii", in Iulius Mall

Iasi , Iasi. Sâmbătă 13 Noiembrie 2010 19:00

Categorii: Petreceri , Alte Evenimente

Veniti la Miezul Noptii"Să dormi bine ziua! Să cumperi la miezul nopţii!" este recomandarea pe care Iulius Mall o face sâmbătă, 13 noiembrie 2010, tuturor clienţilor pe care îi invită la tradiţionalul eveniment "Veniţi la miezul nopţii!". Tema din acest an este dedicată carnavalului, o noapte de sărbătoare, învaluită în strălucire şi mister, cu oferte speciale, reduceri de până la 70-80%, premii instant şi cadouri din oră în oră pentru cei mai harnici cumpărători. Centrul comercial va fi decorat cu lumini, confenti, organza şi măşti supradimensionate, vizitatorii Iulius Mall fiind întâmpinaţi de personaje costumate în ţinute extravagante din paiete, mărgele şi pene.

La ora 19.00 se va da startul "Celor Mai Mici Preţuri" la magazinele din Iulius Mall! Până la ora 02.00 din noapte, publicul va avea parte de Fiesta Show, Parada Costumelor de Carnaval, Dance Energy Show, Parada Rio de Janeiro, Samba Party cu trupa The Sky, clowni, numere de iluzionism şi showball. Insomniacii dependenţi de shopping şi distracţie vor participa la o petrecere specială, cu recitaluri live susţinute de Elena Gheorghe&Band, Rawanne şi formaţia Ambasador. Cătălin Dezbrăcatu' va deschide festivităţile şi va anima atmosfera de carnaval din Iulius Mall.


Piaţetele centrului comercial vor pulsa de bună-dispoziţie, publicul fiind invitat să admire dansuri de menuet, dueluri ale spadasinilor profesionişti şi scenete de teatru cu păpuşi uriaşe

Toate persoanele care vin la Iulius Mall, între orele 19.00 şi 02.00, primesc măşti de carnaval, iar Cătălin Dezbrăcatu' va acorda sute de cadouri. Cei care profită de discount-uri şi fac cumpărături în valoare de minimum 150 lei, primesc pe loc băuturi răcoritoare, cosmetice şi pot participa la tombola nopţii. Marile premii ale fiecărei ore de shopping în Iulius Mall sunt aparate foto Sony. În plus, clienţii vor fi premiaţi, în funcţie de valoarea achiziţiilor făcute, cu cecuri cadou în valoare de 40, 70 şi 100 lei.

Mai multe detalii: http://www.agendadeiasi.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 707
Cuvinte cheie: Iasi
popadriana

Adaugat in urma cu 4936 zile, 09 Nov. 2010

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .