poze the power party

The Power Party

Ilfov , Buftea. Vineri 25 Septembrie 2009 21:00
Domeniul Stirbey

Categorii: Muzica si Concerte , Petreceri

Eftimie, Optick, Dana Nicula si Oliviu - hot party - Get empowered! Feel the music! Be with us!

In aceasta toamna iti aducem in premiera cea mai tare petrecere de muzica electronica de pana acum: The Power Party! ă intr-o locatie care va face ca seara ta sa fie perfecta! Rafinament, energie pozitiva si puterea muzicii - toate intr-un singur cocktail care te va tine in priza pana in zoriă

Te asteptam! Vei avea VIP pass in zona Exclusive Lounge si in Public Zone.

Adrian Eftimie este oficial numărul 1! La premiile Nights.ro, ceremonie desfăşurată pe data de 28 februarie 2009, DJ-ul şi-a văzut visul împlinit şi a ridicat trofeul nights.ro pentru cel mai bun DJ român, după ce în 2005 a fost desemnat ascensiunea anului, iar în ultimii doi ani s-a clasat doar pe locul 2 în topul DJ-ilor.

La premiile Nights.ro 2009, Optick a câştigat premiul pentru cea mai bună productie muzicală romanească, cu imnul Liberty Parade 2008, piesa "Be free".

Dana Nicula este cea mai noua castigatoare a trofeului pentru "Cel mai bun DJ debutant din Romania" la Nights.ro Awards 2009!

Oliviu in 2009 este nominalizat pentru "Cel mai bun DJ debutant din Romania in 2008″ la "Nights Awards 2009″ si "Premiile muzicale beatfactor.ro".

Intra pe www.bilete.ro si www.ticketpoint.ro sau vino in magazinele Diverta incepand cu data de 24 august 2009 pentru a-ti asigura un loc la Party!

Pretul unui bilet este de 20 lei pentru zona Public si 50 lei pentru zona VIP.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1464
Cuvinte cheie: party , power , Evenimente Buftea
iulia kacser

Adaugat in urma cu 5343 zile, 03 Sep. 2009

Adaugat de iulia.kacser

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5002

  • Ai ceva de zis?

    .