poze casa ioana s halloween gala diner

Casa Ioana's Halloween Gala Diner

Ilfov , Izvorani. Sâmbătă 28 Octombrie 2023 19:30
Castle Film Studios, Str. Complex Olimpic 48

Categorii: Petreceri

Numar min/max participanti: 100/200

Casa Ioana's Halloween Gala Diner

Nu vă lăsați păcăliți de Halloween! Bucurați-vă de un răsfăț fabulos și de neuitat, pe un platou de film înfricoșător la cel mai mare studio și companie de producție cu servicii complete din România. Biletul include muzică live Joy Band, DJ, mâncare și băuturi! Tot ce te-ai aștepta de la o gală de strângere de fonduri, dar cu mult mai mult!
Gala de Halloween este planificată să fie principalul eveniment anual de strângere de fonduri al Casei Ioana. Accentul se pune pe oferirea unei experiențe unice și un raport calitate-preț excelent. Încasările din gală vor sprijini munca Asociației Casa Ioana care salvează și schimbă viețile femeilor și copiilor care se confruntă cu abuz domestic și viețile familiilor fără adăpost. Împreună, putem crea noi începuturi – fără frică!

Bilete: https://ove.ro/casa-ioana-halloween-gala

Asociația Casa Ioana, înființată în 1995, este cel mai mare furnizor independent de cazare temporară și servicii psihosociale cuprinzătoare pentru supraviețuitorii abuzului domestic și familiile fără adăpost din București. Abuzul în familie este o cauză principală a lipsei de adăpost. Asociația Casa Ioana este diferită pentru că abordăm multiplele probleme care stau la baza violenței domestice. Această formulă de mare succes oferă familiilor oportunități de a ieși din circumstanțe disperate și de a-și începe călătoria către împuternicire și independență economică.
Dacă doriți mai multe informații sau sunteți o companie și doriți să aflați mai multe despre Oportunitățile de Sponsorizare, vă rugăm să îl contactați pe Ian Tilling la ian.tilling@casaioana.org sau să îl sunați la +40 722 629 309.

Pret bilet: 650 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 258
Cuvinte cheie: Izvorani

Eveniment postat de organizator

nicoleta

Adaugat in urma cu 194 zile, 18 Oct. 2023

Adaugat de casaioana

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

  • Ai ceva de zis?

    .