poze slujbe religioase speciale in bisericile si manastirile din maramures cu hramul sfintei marii

Slujbe religioase speciale in bisericile si manastirile din Maramures cu hramul Sfintei Marii

Maramures , Baia Mare. Duminică 15 August 2010 10:00

Categorii: Alte Evenimente

slujbe si manifestari culturale, la care sunt asteptati mii de oameni

Sambata si duminica, in bisericile si manastirile din Maramures au loc slujbe si manifestari culturale, la care sunt asteptati mii de oameni. Jandarmi, politistii si pompierii din judet au mobilizat efective speciale la acest sfarsit de saptamana.

In zilele de 14-15 august au loc Hramul Manastirii Moisei, slujbe religioase la Manastirea „Sfanta Ana” din Rohia, Manastirea Barsana, Manastirea Peri-Sapanta, Manastirea Rohita, Manastirea Habra, Catedrala Ortodoxa si la alte biserici de pe raza judetului.

In total, circa 150 de jandarmi maramureseni vor fi prezenti pentru asigurarea masurilor de ordine publica atat langa lacasele de cult, cat si in zonele in care sunt anuntate manifestari culturale, sportive sau distractive.

Pompierii au facut apel la enoriasi sa stinga lumanarile la finalul slujbelor si sa le lase in locurile special amenajate, iar pe soferi i-au avertizat sa nu parcheze masinile langa hidranti si nici sa blocheze caile de acces pentru autospecialele de interventie ale serviciilor profesioniste ori voluntare pentru situatii de urgenta la un eventual incendiu.

www.emaramures.ro/Stiri/37462/HRAMURI-Slujbe-religioase

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 546
Cuvinte cheie: Baia Mare
pop puiu

Adaugat in urma cu 4976 zile, 14 Aug. 2010

Adaugat de Puiutt

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 904

  • Ai ceva de zis?

    .