poze ziua drapelului national va fi marcata in urmatoarele doua zile in baia mare

Ziua Drapelului National va fi marcata in urmatoarele doua zile in Baia Mare

Maramures , Baia Mare. Sâmbătă 26 Iunie 2010

Categorii: Alte Evenimente

slujba de sfintire a Drapelului National

Ziua Drapelului National va fi marcata sambata, 26 iunie, in Baia Mare. Manifestarile vor debuta cu o seara inainte, cand drapelul national va fi transportat la Biserica “Sfantul Nicolae”, urmand ca a doua zi, activitatile sa continue in Piata Tricolorului.

Manifestarile dedicate Zilei Drapelului National vor avea loc in Baia Mare, in zilele de 25 si 26 iunie. Maine, 25 iunie, de la ora 18.00, Drapelul Romaniei va fi coborat de pe catarg si va fi transportat de catre o garda militara la Biserica „Sfantul Nicolae” din Baia Mare.

Actiunile vor continua sambata, 26 iunie, cand va fi savarsita Sfanta Liturghie, care va fi urmata, la ora 9.00, de slujba de sfintire a Drapelului National, la care vor participa oficialitatile judetene si locale.

Dupa sfintirea drapelului, manifestarile se vor muta, de la ora 10.00, in Piata Tricolorului. Vor rosti alocutiuni despre insemnatatea Zilei Drapelului National autoritatile judetene si locale, iar dupa ridicarea pe catarg a Drapelului National, va avea loc un spectacol cultural-artistic.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 630
Cuvinte cheie: Baia Mare
pop rodica

Adaugat in urma cu 5027 zile, 24 Iun. 2010

Adaugat de rodicarodica

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3509

  • Ai ceva de zis?

    .