poze diamonds are forever for the wicked rock n road

Diamonds Are Forever || For The Wicked @ Rock'n'Road

Maramures , Baia Mare. Sâmbătă 5 Martie 2016

Categorii: Muzica si Concerte

Anul trecut a fost umbrit de una dintre tragediile cele mai mari pe care scena muzicala romaneasca. Inca este proaspat in memoria publicului si probabil asa va fi multa vreme de acum incolo. “Colectiv” a devenit un simbol, unul al unitatii dintre oameni, dintre idei. Sub acest inteles, ne face deosebita placere sa va anuntam un prim turneu intre doua dintre cele mai promitatoare formatii din scena rock-ului autohton. Ambele vin din Cluj-Napoca, oras care tot mai mult confirma a fi un pol al muzicii rock.

Diamonds Are Forever, dupa o experienta de mai bine de 4 ani, fara sa luam in calcul experienta membrilor sai, tinde sa devina o formatie tot mai matura.

Asa e si normal. Daca in anul 2013 lansau cel de-al doilea EP, Momaentum, dar si urmarind parcursul evolutiei lor, putem sa consideram incheierea ciclului acestui material.

Cele doua single-uri lansate ulterior sublineaza acest fapt, ba mai mult insinueaza venirea unui nou material. Cu siguranta 2016 va fi un capitol nou pentru ei.

Proaspatul premiu din cadrul METALHEAD Awards 2015 (“Porky”) – pentru cea mai curajoasa formatie romaneasca a anului trecut, nu face decat sa ii ambitioneze, iar acest turneu este un inceput promitator.

For The Wicked este aparitia surpriza a anului 2015, chiar daca acest an ne va ramane mult timp intiparit in minte. Vin cu un sound modern, curat, cu alte cuvinte, au toate ingredientele sa va faca sa ii indragiti.

Premiile deja castigate de ei nu fac decat sa justifice acestea, deci nici de cum nu trebuie sa picati in capcana “varstei lor fragede”. Un EP deja lansat “Trust Your Heart” spune multe despre ei.

Primul lor videoclip (“I Will Never”) va fi lansat inainte de acest turneu, prin urmare aveti reteta completa pentru niste concerte excelente.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 712
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Baia Mare
miriam miriam

Adaugat in urma cu 2989 zile, 21 Ian. 2016

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

  • Ai ceva de zis?

    .