poze dirty shirt ansamblul transilvania guests e an na baia mare

Dirty Shirt & Ansamblul Transilvania (Guests E-an-na) - Baia Mare

Maramures , Baia Mare. Vineri 17 Martie 2017

Categorii: Muzica si Concerte

Dragii noștri, iată că a venit momentul să anunțăm proiectul pe care îl pregătim de ceva vreme pentru anul viitor: un turneu alături de o orchestră tradițională completă, și anume Ansamblul Folcloric Național Transilvania, concretizat în producerea unui album live, în format CD și DVD.

Știm, este un proiect extrem de ambițios, o adevărată provocare artistică, tehnică și logistică, însă considerăm că potențialul artistic este imens, e ceva ce nu s-a mai făcut și de aceea ne asumăm acest risc. Un asemenea proiect implică costuri de producție foarte mari, de aceea veniturile obținute din intrări sunt insuficiente și facem apel la campania de crowdfunding, precum și dosare de sponsorizări și subvenții care sunt în curs.

Suntem siguri de un lucru: cu ajutorul vostru, putem face ceva fain, iar dacă bugetul obținut nu va fi suficient pentru formula cu ansamblul, turneul rămâne în picioare și vom cânta în variantă mai redusă, Dirty Shirt cu taraf.

Dacă doriți să ne susțineți, puteți să participați la campania de finanțare, iar în schimb veți primi o mulțime de chestii faine: invitații la concerte, albume live, tricouri și alte bunătăți. Binenteles, orice ajutor în promovare este mai mult decât bine venit.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 800
Cuvinte cheie: Baia Mare
miriam miriam

Adaugat in urma cu 2657 zile, 18 Dec. 2016

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

  • Ai ceva de zis?

    .