poze tabara de pictura hobby art in maramures
poze tabara de pictura hobby art in maramures poze tabara de pictura hobby art in maramures poze tabara de pictura hobby art in maramures

Tabara de pictura Hobby Art in Maramures

Maramures , Bârsana. Luni 26 Iulie 2010 22:48 - Duminică 1 August 2010
pensiunea Fratii Pasca

Categorii: Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 8/12

workshop de pictura pt tineri si adulti

Daca te pasioneaza pictura dar nu stii de unde sa incepi, sau daca doresti sa ai parte de cateva zile relaxante si incitante, poti sa te inscrii la tabara de pictura din iulie de la Barsana din jud. Maramures.
Tabara de pictura se adreseaza celor care doresc sa deprinda sau sa aprofundeze arta de a picta ca hobby, indiferent de nivelul cunostintelor in domeniu sau varsta (18-100 ani). Pe parcursul celor 6 zile se vor aborda notiuni de teoria culorilor, culorile complementare,spectrul culorilor, diferentierea tehnicilor de lucru in acuarela, tempera sau ulei, cu exemple practice...
Tematica propusa pentru studiu este peisajul, insa daca cineva este interesat de portret sau natura statica , va fi indrumat in functie de alegerea personala. Grupul de lucru este format din max. 12 persoane pentru o buna desfasurare a activitatilor; organizatorii vor pune la dispozitie sevaletele pt pictat in natura.
Inscrierile se fac pana la 1 iulie pe www.arta-inramarii.ro sectiunea evenimente, unde veti gasi deasemenea toate detaliile.”

Mai multe detalii: http://www.arta-inramarii.ro/evenimente.htm?t=evenimente

Pret bilet: 850 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2386

Eveniment postat de organizator

simona

Adaugat in urma cu 5056 zile, 16 Iun. 2010

Adaugat de ingrid

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 14

  • Ai ceva de zis?

    .