poze zilele orasului busteni 2018

Zilele Oraşului Buşteni 2018

Prahova , Busteni. Joi 28 Iunie 2018 - Duminică 1 Iulie 2018

Categorii: Muzica si Concerte , Alte Evenimente

Zilele Oraşului Buşteni au loc in perioada 28 iunie - 1 iulie 2018

Pe 28 iunie, între orele 16:00-16:30, va avea loc parada ansamblurilor populare. La Centrul Cultural „Aurel Stroe” din Buşteni, evenimentul va continua cu un spectacol folcloric extraordinar intitulat sugestiv „Hai la zi de sărbătoare!”

În prima seară, publicul se va delecta cu savuros spectacol de teatru. Pe scenă vor evolua Gabriel Fătu şi Carmen Tănase. Aceştia vor fi protagoniştii comediei „Eu dau banul, eu dau ora exactă”, semnată de Răzvan Oprea.

Cea de-a doua zi a manifestărilor dedicate Zilei Oraşului Buşteni va debuta la ora 16:00 cu o nouă paradă a ansamblurilor populare, urmată de un nou spectacol folcloric din seria „Hai la zi de sărbătoare!”

Momentul culminant al manifestărilor îl va constitui spectacolul de teatru regizat de Horaţiu Mălăele, ce-l are ca interpret principal pe Mihai Bendeac. Titlul acestei piese este foarte adaptat tematicii frământărilor zilelor noastre: „Bani din cer”.

Publicul va putea asista în ziua de sâmbătă, 30 iunie, a.c. începând cu ora 12:00 la o lansare de carte a îndrăgitului comentator sportiv, Ilie Dobre, vechi prieten al Buşteniului, intitulată „Ilustre Personalităţi ale Buştenilor”.


Cea de-a treia parte a spectacolului folcloric intitulat „Hai la zi de sărbătoare!” se va desfăşura la baza Pârtiei Kalinderu.
Unul dintre momentele culminante ale acestei seri oferite de organizatorii din Buşteni publicului va conţine şi un „Remember” al Cenaclului Flacăra. Protagonistul acestui însemnat eveniment al serii de sâmbătă va fi binecunoscutul cantautor Andrei Păunescu, alături de invitaţii săi. Aceste momente unice de care se va bucura publicul la Buşteni vor fi marcate printr-un moment specific aparte: un impresionant foc de artificii. Un impulsionant after-party susţinut de renumiţi DJ ai momentului va însufleţi atmosfera până către primii zori ai zilei.

Ultima zi a weekendului, duminică 1 iulie, va debuta în forţă cu un alt moment cultural. Acesta se va desfăşura la Castelul Cantacuzino din Buşteni, între orele 13:00-16:00, unde audienţa se va putea delecta cu un spectacol muzical susţinut de actriţa Miruna Ionescu şi violonistul Valentin Albeşteanu. De fapt este vorba despre o „Poveste de onoare la Castel” desfăşurată pe admirabila-i terasă.

Seara se va încheia într-o manieră deosebită, cu un încântător bal dedicat cetățenilor orașului Bușteni. Cu acest prilej este evocat un moment de excepţie din viaţa localităţii, şi anume 110 ani de atestare documentară a Buşteniului. Cum era şi firesc, la bal au fost invitaţi toţi cetăţenii de onoare ai oraşului Buşteni, nume sonore precum Nicolae Voiculeţ, Angela Gheorghiu, Alexandru Tomescu, Simona Halep, Horaţiu Mălăele, George Mihăiţă, Florin Piersic, Dan Puric, Cezara Dafinescu.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1120
Cuvinte cheie: Busteni
valentina

Adaugat in urma cu 2135 zile, 21 Iun. 2018

Adaugat de ValiBarbu

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1596

  • Ai ceva de zis?

    .