poze tombola cu premii instant continua la ploiesti shopping city

Tombola cu premii instant continua la Ploiesti Shopping City

Prahova , Ploiesti. Vineri 29 Noiembrie 2013 10:00 - Duminică 15 Decembrie 2013

Categorii: Alte Evenimente

Tombola cu premii instant care a inceput in data de 15.11.2013 continua si in acest weekend.

Ploiesti Shopping City da startul cumparaturilor de sarbatori si anunta un weekend plin de evenimente. Cei ce trec pragul celui mai mare mall din Ploiesti pot vizita Targul de Cadouri, organizat de in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie Prahova si se vor putea bucura de promotiile speciale de Black Friday, de o tombola cu premii instant, dar si de momente speciale alaturi de prieteni si familie, pe pationarul de pe terasa mall-ului.

In plus, cei mici au parte de 2 evenimente dedicate acestora, Fastrackids - programul american complementar numarul 1 in lume in dezvoltarea personala a prescolarilor si campania de plantare “Teii cu nume”. Ambele evenimente vor avea loc sambata, 30 noiembrie.

Tombola cu premii instant care a inceput in data de 15.11.2013 continua si in acest weekend. Cei ce fac cumparaturi de minim 200 lei in oricare din magazinele din Ploiesti Shopping City, participa pe loc la tombola organizata de centrul comercial si pot castiga unul din miile de premii instant puse in joc in baza cupoanelor razuibile pe care clientii le pot gasi la punctul de informare.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 783
alexandru ardelean

Adaugat in urma cu 3823 zile, 29 Nov. 2013

Adaugat de public.advisors

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 156

  • Ai ceva de zis?

    .