poze sarbatorile de pa te se petrec la ploie ti shopping city
poze sarbatorile de pa te se petrec la ploie ti shopping city poze sarbatorile de pa te se petrec la ploie ti shopping city

Sărbătorile de Paște se petrec la Ploiești Shopping City

Prahova , Ploiesti. Vineri 27 Martie 2015 11:00

Categorii: Jocuri si Concursuri , Petreceri , Alte Evenimente

În perioada 27 martie și 19 aprilie, Iepurașul de Paște vizitează Ploiești Shopping City. Cei care se pregătesc de sărbătoare și își fac cumpărăturile din centrul comercial sunt invitați să petreacă momente speciale dedicate Paștelui. Fabrica de Ciocolată și a doua ediție a Vânătorii de ouă vor fi principalele atracții care îi vor așteapta pe micii vizitatori în apropierea sărbătorilor pascale, iar tombola cu premii-instant revine cu surprize pentru marii pasionați de shopping.

Fabrica de Ciocolată, cea mai dulce aventură pentru copii

Între 27 martie și 19 aprilie, copiii sunt așteptați la Ploiești Shopping City să petreacă cele mai dulci clipe pe tărâmul ciocolatei. Alături de Iepurașul de Paște, cei mici vor împacheta bomboane, vor decora brioșe și prăjiturele, vor colora felicitări specifice acestei sărbători și vor construi castele din jucării Lego. În plus, cei care vor lua parte la atelierele creative își vor putea face poze cu Iepurașul, pe care le vor primi acasă. La finalul activităților, câte o diplomă de participare va fi oferită fiecărui mic asistent, care a ajutat la pregătirile de Paște din centrul comercial. Programul Fabricii de Ciocolată este de luni până vineri, între orele 14:00 și 20:00, iar, în weekend, în intervalul orar 11:00 și 21:00.

A doua ediție de Egg Hunt, cel mai distractiv eveniment din oraș cu premii delicioase

Pe 29 martie, începând cu ora 14:00, în zona de Food Court a Ploiești Shopping City copiii prezenți vor avea parte de cea mai mare distracție, alături de iepurași și de cadouri-surpriză. Cei mici vor, costumați cu urechiușe și înarmați cu coșulețe, vor porni la ”vânătoarea” ouălor de ciocolată. La finalul traseului, toti copiii vor primi o diploma de participare si vor pastra toate oualele de ciocolata gasite. În plus, efortul tuturor participanților va fi recompensat cu un spectacol susținut de Palatul Copiilor Ploiești, începând cu ora 17:30.

Peste 1000 de premii pentru pasionații de shopping

Începând cu 27 martie și până pe 19 aprilie, pasionații de shopping vor fi recompensați cu premii care constau în produse cosmetice, vouchere valorice sau de reducere. Astfel, cei care vor face cumpărături de cel puțin 200 de lei și vor prezenta maximum două bonuri fiscale, drept dovadă a achizițiilor, la biroul de informații, vor primi un premiu-surpriză, în urma unei înscrieri prealabile în aplicația concursului.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ploiești Shopping City este primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, având o suprafață închiriabilă de 55,000 m2 și aproximativ 2,000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește cel mai mare cinematograf din afara București-ului, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale si nationale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, CCC, Otter, Koton LC Waikiki, Intersport, Noriel, B&B, Sephora, Yves Rocher, Poema și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property România împreună cu New Europe Property Investments plc (NEPI).

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 807
Cuvinte cheie: Ploiesti

Eveniment postat de organizator

alexandru ardelean

Adaugat in urma cu 3292 zile, 24 Mar. 2015

Adaugat de public.advisors

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 156

  • Ai ceva de zis?

    .