poze ziua caricaturilor de 1 aprilie la ploiesti shopping city

Ziua caricaturilor de 1 aprilie la Ploiesti Shopping City

Prahova , Ploiesti. Miercuri 1 Aprilie 2015 - Marţi 14 Aprilie 2015

Categorii: Jocuri si Concursuri

1 aprilie vine cu surprize amuzante pentru vizitatorii Ploiesti Shopping City. De Ziua Pacalelilor, toti cei care vor trece pragul centrului comercial vor primi cate o caricatura realizata de catre artistul Dinulescu Alexandru. In plus, in perioada 27 martie si 19 aprilie copiii sunt asteptati la Fabrica de Ciocolata, iar pe 29 martie sunt invitati la cea de-a doua editie a Vanatorii de oua.

Surprize inedite de 1 aprilie pentru vizitatorii Ploiesti Shopping City

Pe 1 aprilie, toti cei care vor vizita cel mai mare centru comercial din Prahova vor primi cate o amintire haioasa:
o caricatura realizata de catre artistul Dinulescu Alexandru. Astfel, de Ziua Pacalelilor, intre orele 14:00 si 20:00, clientii Ploiesti Shopping City vor avea ocazia sa zambeasca si sa primeasca un portret hazliu gratuit.

Momente speciale pentru micile ajutoare ale Iepurasului de Paste

In perioada 27 martie si 19 aprilie, cei mici sunt asteptati la Fabrica de Ciocolata, unde vor impacheta bomboane, vor decora briose si prajiturele, vor colora felicitari specifice sarbatorii de Paste si vor construi castele din jucarii Lego. Totodata, Iepurasul de Paste va fi prezent si va face poze cu toti cei care vor participa la atelierele creative. La finalul activitatilor, cate o diploma de participare va fi oferita fiecarui mic asistent, care a ajutat la pregatirile de Paste din centrul comercial. Fabrica de Ciocolata este deschisa de luni pana vineri, intre orele 14:00 si 20:00 si in weekend in intervalul orar 11:00 si 21:00.

Pe 29 aprilie, de la ora 14:00, in zona de food court a centrului comercial va avea loc cea de-a doua editie a Vanatorii de oua. Pe langa distractia garantata, copiii prezenti vor primi urechi de iepuras si cosulete pentru a se avanta in marea vanatoare a oualor de ciocolata. La finalul traseului, cei mici vor primi o diploma de participare si vor pastra toate ”comorile de ciocolata” gasite. In plus, efortul tuturor participantilor va fi recompensat cu un spectacol sustinut de Palatul Copiilor Ploiesti, incepand cu ora 17:30.

Tombola cu premii continua la Ploiesti Shopping City

Pana pe 19 aprilie, pasionatii de shopping sunt invitati sa participe la tombola cu peste 1000 de premii. Astfel, cei care fac dovada achizitionarii de produse de cel putin 200 de lei si prezinta bonul fiscal la biroul de informatii al centrului comercial pot primi un premiu-surpriza.

Mai multe detalii: http://www.ploiestishoppingcity.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 939
alexandru ardelean

Adaugat in urma cu 3312 zile, 31 Mar. 2015

Adaugat de public.advisors

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 156

  • Ai ceva de zis?

    .