poze cezar ouatu la casa de cultura a sindicatelor ploie ti

Cezar Ouatu la Casa de Cultură a Sindicatelor Ploiești

Prahova , Ploiesti. Vineri 23 Decembrie 2016 19:30

Categorii: Muzica si Concerte

Cezar Ouatu va susține un concert special de Crăciun, pe data de 23 decembrie 2016, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploiești, începând cu ora 19:30.

Categoria 1 - 90 lei
Concertul extraordinar „Crăciunul Regal” se află cu mândrie la a treia ediție după succesul primelor doua ediții organizate ca eveniment glamour și unic la Sala Coloanelor a Palatului Culturii respectiv Sala Europa a Palatului Administrativ Ploiești. Anul acesta „Crăciunul Regal” este deschis și publicului larg astfel întregul eveniment organizându-se la Casa Sindicatelor din Ploiești. Acest eveniment-concert este bazat pe spectacolul vocal-instrumental oferit de Cezar Ouatu alături de Orchestra Filarmonicii Paul Constantinescu, Corala Danielescu și maestrul Andrei Tudor. Invitații speciali ai acestui eveniment vor fi 3 voci fenomenale ale momentului de vârste diferite descoperite de Cezar Ouatu și cunoscute deja publicului larg prin aparițiile TV: Briana Văduva, Alis Fainița, Maria Ilinca și pianistul, compozitorul de excepție de origine suedeză, Matei Julien.
Cele mai frumoase coloane sonore (Romeo și Julieta, Nașul), colindele românești tradiționale, cântecele de Crăciun internaționale precum și prelucrările din teme clasice se vor regăsi în aceeași seară interpretate sub forma unei călătorii muzicale, trăind astfel, armonia și atmosfera magică a iubirii și a Crăciunului de la New York la Londra („Have yourself a merry little Christmas”), de la Viena la Roma („Caruso”, „Nessun dorma”), de la Paris („Cantique de Noel”) la Barcelona („Feliz Navidad”) și bineînțeles superbele Colinde sacre („Ave Maria”, „O ce veste minunată”, „La Betleem colo-n jos”).

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 717
Cuvinte cheie: Ploiesti
miriam miriam

Adaugat in urma cu 2683 zile, 15 Dec. 2016

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Ploiesti
comedia burlac la 40 de ani

Comedia „Burlac la 40 de ani"

Prahova, Ploiesti. Sâmbătă 20 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .