poze targ de craciun la ploiesti

Targ de Craciun la Ploiesti

Prahova , Ploiesti. Vineri 29 Noiembrie 2013 - Duminică 29 Decembrie 2013

Categorii: Targuri , Alte Evenimente

Targul de Craciun va avea loc in perioada 29 noiembrie-29 decembrie 2013.

In zona pietonala din centrul civic vor fi montate 26 de casute unde se vor comercializa cadouri de Craciu si produse traditionale de Craciun, vin fiert, mere coapte, castane prajite, etc.
In zona Targului de Craciun va fi amplasata o scena unde in fiecare seara, incepand cu ora 17.00, va exista un program artistic: concerte de colinde ale elevilor din scolile si liceele din Ploiesti, coruri de copii de la Casa de Cultura IL Caragiale si ansambluri artistice de la Palatul Copiilor, spectacole de teatru pentru copii, momente muzicale sustinute de artistii Teatrului Toma Caragiu, ai Filarmonicii Paul Constantinescu si ai Casei de Cultura IL Caragiale.
Deschiderea oficiala a Targului de Craciun va avea loc vineri, 29 noiembrie 2013, la ora 17.00 si va fi marcata printr-un program artistic sustinut elevi ai Liceului de Arta „Carmen Sylva” , elevi de la Liceul Virgil Madgearu, ansamblul de la Corlatesti,ansamblul de dansuri de la Palatul Copiilor. Seara se va incheia cu un recital sustinut de Romeo Zaharia si de cel mai îndrăgit interpret de colinde, Fuego.
O noutate in acest an o constituie “Atelierele lui Moș Crăciun”, o inițiativă prin care dorim ca micuții să învețe cum se realizeaza felicitarile sau decoratiunile de Craciun. Ei vor fi asistati de artisti plastici in foaierul Teatrului Toma Caragiu, in perioada 9-17 decembrie 2013., intre orele 9.30-11.30.
Ca in fiecare an, un moment important pentru cei mici este aprinderea iluminatului de sarbatori si venirea lui Mos Nicolae. Acest moment va avea loc in seara de 5 decembrie 2013 cu incepere de la ora 17.00. Seara va fi presarata cu concerte de colinde, dar si cu un recital sustinut de Cezar Oatu – The Voice. Dupa aprinderea luminilor de sarbatori, cei mici vor putea urmari un spectacol de teatru pentru copii si apoi vor primi cadouri din partea lui Mos Nicolae.
Seara de 24 decembrie va fi o seara Magica de Craciun, iar cei prezenti la Targul de Craciun vor putea asculta un concert de colinde.
Targul de Craciun va fi deschis pana pe 29 decembrie 2013.

Mai multe detalii: http://ploiestiri.altphel.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1350
popadriana

Adaugat in urma cu 3774 zile, 27 Nov. 2013

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

  • Ai ceva de zis?

    .