poze targ de cadouri in ploiesti shopping city

Targ de Cadouri in Ploiesti Shopping City

Prahova , Ploiesti. Vineri 29 Noiembrie 2013 10:00 - Duminică 8 Decembrie 2013

Categorii: Targuri

Incepand cu 29 noiembrie si pana pe 8 decembrie, Ploiesti Shopping City gazduieste Targul de Cadouri organizat in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie Prahova, cu ocazia Sfantului Andrei si Mos Nicolae.

Ploiesti Shopping City da startul cumparaturilor de sarbatori si anunta un weekend plin de evenimente. Cei ce trec pragul celui mai mare mall din Ploiesti pot vizita Targul de Cadouri, organizat de in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie Prahova si se vor putea bucura de promotiile speciale de Black Friday, de o tombola cu premii instant, dar si de momente speciale alaturi de prieteni si familie, pe pationarul de pe terasa mall-ului.

Incepand cu 29 noiembrie si pana pe 8 decembrie, Ploiesti Shopping City gazduieste Targul de Cadouri organizat in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie Prahova, cu ocazia Sfantului Andrei si Mos Nicolae. Vizitatorii Ploiesti Shopping City vor intra in atmosfera sarbatorilor si vor putea alege dintre sute de idei de cadouri pentru persoane de toate varstele, de la copii la bunici. Expozantii le propun vizitatorilor bijuterii si gablonturi, decoratiuni de sarbatori, produse hand-made, obiecte de decor din sticla si pietre semipretioase, antichitati, dulciuri, bunatati traditionale, dar si multe cadouri.

Totodata, cei ce aleg sa isi petreaca weekend-ul in mall-ul preferat al Ploiestiului se vor putea bucura de patinoarul recent deschis pe terasa din zona de food court a mall-ului.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 858
alexandru ardelean

Adaugat in urma cu 3806 zile, 29 Nov. 2013

Adaugat de public.advisors

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 156

  • Ai ceva de zis?

    .