poze targ de nunti ploiesti shopping city

Targ de Nunti Ploiesti Shopping City

Prahova , Ploiesti. Vineri 22 Noiembrie 2013 10:00 - Duminică 24 Noiembrie 2013
Ploiesti Shopping City

Categorii: Targuri

Cea de-a doua ediție a Târgului de Nunți prezintă cele mai noi trenduri în materie de rochii de mireasă, dar și multe alte ingrediente necesare unei nunţi perfecte precum decorațiuni inedite, săli de evenimente, fotografi profesionişti, servicii video, agenţii full-service organizatoare de nunţi şi propuneri pentru luna de miere.

Pe parcursul celor 3 zile, peste 15 expozanţi propun viitorilor miri promoţii, oferte speciale şi concursuri pentru o organizare perfectă a nunţii mult visate. Specialiştii oferă consiliere după ultimele tendinţe în ceea ce priveşte ţinuta mirilor, decorul nunţii, invitaţiile, muzica sau pachetele foto-video.

Rochie de mireasă unicat și prezentare de modă

Vizitatoarele celei de-a doua ediţii a Târgului de Nunţi pot alege din zeci de modele de rochia de mireasă mult dorita. Atracţia evenimentului este însă o piesă unicat, creată de designerul Laura Bunea special pentru acest târg. În plus, cei ce vin în weekend la Ploieşti Shopping City vor avea parte şi de o prezentare de modă cu rochii de mireasă organizată de Astyle împreună cu Make-up artistul Larisa-Adela Cîmpeanu şi fotograful Cristi Cîmpeanu, sâmbătă de la orele 17:00.

Fântână de ciocolată şi candy bar

Din cadrul Târgului de Nunţi nu vor lipsi nici „Mesele Talentate”, ce au un design special asortat temei nunţii alese şi sunt mobile, putând să se plimbe printre invitaţi cu diferite preparate culinare sau băuturi. Dulciuri dintre cele mai diverse, printre care şi o fântână de ciocolată sau candy bar-uri, vor face de asemenea parte din oferta expozanţilor.

Viitorii miri vor avea parte și de o tombolă, printre premii numărându-se și o ședință foto profesională Engagement realizată de fotograful Cristi Cîmpeanu, cu make-up inclus semnat de Larisa-Adela Cîmpeanu.

Târgul de Nunţi poate fi vizitat zilnic începând de vineri, 22 noiembrie şi până duminică, 24 noiembrie, în cadrul Ploieşti Shopping City între orele 10:00 – 22:00.

Mai multe detalii: http://ploiestishoppingcity.ro/evenimente.html

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 893
ina natu

Adaugat in urma cu 3779 zile, 22 Nov. 2013

Adaugat de Ina11352

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 7

  • Ai ceva de zis?

    .