poze revelion pe patine by music awards tv patinoar sinaia

REVELION pe PATINE by Music Awards TV @ Patinoar Sinaia

Prahova , Sinaia. Miercuri 31 Decembrie 2014 23:00 - Joi 1 Ianuarie 2015
Patinoar Sinaia - Parcul Dimitrie Ghica

Categorii: Cluburi si Discoteci , Muzica si Concerte , Petreceri

Numar min/max participanti: 50/100

Miercuri, 31 Decembrie 2014, ora 23:00, la Patinoar Sinaia din Parcul Dimitrie Ghica, va avea loc REVELION pe PATINE by Music Awards TV.

Echipa Music Awards TV va invita la “New Year Music Awards Tv Ice Party” sa petreceti un REVELION nonconformist pe GHEATA, pe PATINE si sa incepeti 2015 in aer liber, patinand si dansand alaturi de Mc NiNO, DeeJay POSH, AnitA, Bolea Marian, Bianca si multi alti invitati.

Cei prezenti la REVELION pe PATINE au ocazia sa castige numeroase premii printre care si un SEJUR IN TENERIFE pentru 7 NOPTI.

Detalii despre eveniment pe http://www.facebook.com/events/541670935935463/

“Patinoar Sinaia” este un spaţiu care oferă multiple ocazii de petrecere a timpului liber si este deschis zilnic intre orele 09:00 - 23:00. Proiectul prevede organizarea de acţiuni cu caracter sportiv, divertisment, eco-educaţional şi social in jurul unui patinoar mobil de 600 mp. Activităţile care sunt găzduite în acest spaţiu se adresează publicului larg şi urmăresc educarea acestuia în spiritul practicării sportului şi în general, al unei vieţi active, sănătoase, în perfectă armonie cu natura.

Primaria Sinaia si Patinoar Sinaia ofera Sinaienilor sansa de a se simti cu adevarat cei mai rasfatati locuitori de pe Valea Prahovei. Ei vor avea acces gratuit pe patinoar de luni pana vineri, intre orele 17.30 si 19.00 pe baza actului de identitate.

Rezultatul: concursuri, sport până la „extrem”, muzică bună, animaţie permanentă, optimism activ… un loc unde chiar se intamplă ceva! Poate nu singurul, dar…in orice caz, cel mai bun!

Patinoar Sinaia, nu este doar un patinoar adus in atentia turiştilor şi a locuitorilor oraşului Sinaia ci un loc în care în permanenţă se întâmplă ceva interesant. Aici, ofertele de divertisment sunt mereu altele, poţi câştiga premii, poti participa la evenimente promoţionale, vii cu aşteptări maxime şi pleci cu satisfacţii… peste aşteptări.

“Daca n-ai patine găseşti la noi… dacă nu ştii să patinezi vei învăţa la noi… daca n-ai chef să te dai pe gheaţă poţi să asculţi muzică, să îi priveşti pe ceilalţi şi să te distrezi din plin alaturi de noi.”

Patinoar Sinaia - Parcul Dimitrie Ghica Sinaia | Detalii suplimentare pe www.fb.com/PatinoarSinaia.ro

Partener Oficial Patinoar Sinaia: Primaria Sinaia
Parteneri: impress ART management, LEM'S, McNino.ro
Parteneri Media Principali: TVH, Music Awards TV, Horse TV

Parteneri Media: Urban.ro, Concerte Azi, CASINO LIFE & BUSINESS MAGAZINE, Devorator Monden, Metropotam, Supermuzica.net, Orasul Meu, eMonden, YabbMusic, iConcert, 25H.ro, Tustiai.ro - Dj sets, Liveonstage, musicnights.ro, Bucuresti - bucuresteni.ro, Radar DeMedia, Star Gossip Team, anyplace.ro online magazine, Muzzix.RO, www.stiri.com.ro, VinSiEu.ro - Evenimente din Romania, Redactia 4 Fun, getlokal.ro, PORT.ro, Comunicate de presa

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/541670935935463/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1098

Eveniment postat de organizator

mc nino

Adaugat in urma cu 3398 zile, 31 Dec. 2014

Adaugat de Mc11724

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 22

  • Ai ceva de zis?

    .