poze summer music academy 2014 in sinaia

Summer Music Academy 2014 in Sinaia

Prahova , Sinaia. Miercuri 16 Iulie 2014 - Miercuri 30 Iulie 2014

Categorii: Festivaluri

Summer Music Academy Sinaia, prin master classes, workshopuri si concerte iti ofera posibilitatea sa gusti din magia locului, un oras la poale de munte botezat „Perla turistica a Carpatilor”.

Se spune ca o data pe an, vara, povestile prind viata. Sinaia, oras cu drumuri de piatra ce duc la Castel, cu povesti cu regi si regine si peisaje idilice – locul vacantelor visate ce devin realitate. Aici se spune ca ziua de ieri si ziua de maine s-au intalnit azi si de atunci tot stau la povesti.
Desfasurat in cadrul EUROPAfest, eveniment patronat de Casa Regala, programul Summer Music Academy Sinaia 2014 este lansat simultan in toata Europa de catre organizatori: jmEvents – Romania, European Music Academy – Franta si Primaria Sinaia.
Sub directia artistica a Dlui. Constantin Serban – European Music Academy, evenimentul include atat concerte, cat si master-classes pentru vioara, viola, violoncel, flaut si chitara, desfasurate sub conducerea unor profesori si artisti recunoscuti la nivel international, precum Maestrul Pierre-Yves Artaud / Franta, flautist concertist distins cu 5 Grand Prix du disque in Franta si Japonia, profesor la Conservatorul National Superior de Muzica din Paris, Cristina Bellu / Elvetia, Presedinte ESTA Franta, profesor al Universitatii de Muzica din Lugano, respectiv Conservatorul din Lausanne, Agnes Stein von Kamienski / Germania, profesor al Musikbetonte Grundschule si membru al Board-ului ESTA International.

Pana in prezent peste 300 de muzicieni din Belgia, Franta, Olanda, SUA, China, Irlanda si Romania au beneficiat de cursurile academiei de vara din Sinaia, avand rezultate notabile.
Evenimentele EUROPAfest – Summer Music Academy Sinaia 2014 se vor desfasura in cele mai inedite locatii ale orasului, precum Casino Sinaia, Biserica catolica, sau Centrul Cultural „Carmen Sylva”, toate purtand nota regalitatii, pasiunii artistice si dedicarii, ce vor fi laitmotivul evenimentelor.
Luigi Gageos, directorul EUROPAfest invita publicul larg sa traiasca pentru cateva zile in prezentul etern al Sinaiei, pe acorduri muzicale, departe de agitatia metropolelor, la Summer Music Academy Sinaia, intre 16 si 30 iulie 2014.

Mai multe detalii: http://www.bestmusic.ro/

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 3691 zile, 18 Feb. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

  • Ai ceva de zis?

    .