poze tabara de echita ie
poze tabara de echita ie poze tabara de echita ie poze tabara de echita ie

Tabăra de echitație

Prahova , Slanic Prahova. Vineri 30 Septembrie 2016 08:00 - Duminică 2 Octombrie 2016

Categorii: Sport si Excursii

Numar min/max participanti: 10/10

Numită sportul minții și al sufletului, echitația reprezintă modalitatea perfectă de a ieși din monotonia orașului exact în inima naturii. Petrece alături de noi trei zile memorabile în cadrul Centrului Ecvestru Husar Slănic în compania unor superbe exemplare de cai din mai multe rase precum Frizian, Gidran, Lipițan sau ponei Shetland.

Ziua 1

Pornim în aventura noastră vineri – 30 septembrie, din București la ora 7:45. În jurul orei 11:00 ajungem la gazdele noastre de la Pensiunea Arido, ne acomodăm cu împrejurimile, apoi luăm împreună prânzul pentru a prinde forțe proaspete.

După amiază ne îndreptăm către Centrul Ecvestru Husar Slănic pentru a lua parte la un curs introductiv despre echitație și psihologia cailor, vom face cunoștință cu caii și vom porni într-un scurt traseu de o oră pentru a ne obișnui cu ei și a ne pregăti pentru traseul de a doua zi.

Ne întoarcem la pensiune numai bine cât să servim la cină un platou tradițional haiducesc, să ne cunoaștem mai bine și să schimbăm păreri despre experiența de peste zi.

Ziua 2

Ne trezim dis-de-dimineață și luăm micul dejun, apoi pornim către Centrul Ecvestru de unde plecăm într-o drumeție călare pe crestele dealurilor şi admirăm priveliștea, prin văi și păduri de stejar. Luăm pauze scurte pentru a ne trage sufletul și a ne bucura de momentul prezent.

La ora prânzului ajungem la stână unde servim o masă copioasă, numai bună să ne pună pe picioare pentru drumul înapoi. După ce savurăm bulzul și cârnații în jar, ne relaxăm în vârf de deal contemplând muntele Piatra Verde, apoi pornim înapoi spre Centrul Ecvestru pe un alt traseu.

Servim cina, ne întoarcem la penisiune, apoi ne bucurăm împreună de timp liber cu voie bună.

Ziua 3

În ultima zi ne trezim de dimineață, luăm micul dejun, apoi ne luăm la revedere de la gazdele noastre de la Pensiunea Arido și pornim din nou spre Centrul Husar Slănic pentru a mai petrece câteva momente în preajma grațioșilor cai. Ne luăm la revedere și de la aceștia, dar cu promisiunea solemnă de a ne mai întoarce să-i vizităm, apoi ne întoarcem la Slănic pentru a ne relaxa la una dintre renumitete băi sărate, iar spre seara pornim înapoi spre București.

☼ Cui se adresează?

Această excursie de echitație se adresează tuturor iubitorilor de natură și echitație, iar nivelul de pregătire este începător-mediu-avansat. Caii sunt antrenați special pentru ca și cei începători să se bucure de o experiență plăcută, aceștia fiind foarte blânzi și bine educați.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1824362657797257/

Pret bilet: 895 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 793

Eveniment postat de organizator

corina toma

Adaugat in urma cu 2773 zile, 22 Sep. 2016

Adaugat de Corina Toma

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3

  • Ai ceva de zis?

    .