poze festivalul plopstock 2014

Festivalul Plopstock 2014

Satu-Mare , Satu Mare. Joi 21 August 2014 - Sâmbătă 23 August 2014

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte

Născut în inima oraşului Satu Mare, acesta se va desfăşura în perioada 21-23 August. Apărut în 2010 ca şi o nebunie frumoasă la iniţiativa unor tineri, fără pretenţii sau visuri mari, a ajuns la a cincea ediţie, devenind un brand local în continuă creştere.

Anul acesta festivalul vine cu un line-up echilibrat, aducând reprezentanţi a mai multor genuri muzicale, de la rock la reggae, funk sau electro. Printre numele mari ale festivalului se numără Subcarpaţi, Viţa de Vie, Basska, Riddim Colony, Dirty Shirt sau Shiver.

Plopstock este construit la umbra unor plopi, de unde şi numele. Frumuseţea acestui festival se datorează în mare parte faptului că zona este amenajată de voluntari tineri, iar decoraţiile şi design-ul sunt făcute în mare parte din materiale reciclabile, promovându-se astfel spiritul ecologic. Totodată, locaţia, deşi centrală, este nefolosită, prinzând viaţă doar în zilele de festival.
Evenimentul încurajează o atmosferă hippie, relaxantă şi departe de grijile cotidiene, prin decoraţii inedite, muzică live şi diferite activităţi. Spre deosebire de ediţiile precedente, anul acesta vine cu un strop de cultură urbană adăugând un mini skate/bmx park şi un teren de streetball. De asemenea, cei care vin la festival se vor bucura de o zonă de relaxare, “Chill-zone”, acompaniată de jam session-urile tinerilor muzicieni de pe o scenă special dedicată.
Pe scurt, unicitatea lui, entuziasmul organizatorilor și faptul că este cu intrare liberă pentru toată lumea, fac festivalul Plopstock un eveniment pe care trebuie să-l aveți în calendarul verii.

Abonamentul de camping costă 30 de ron şi include intrarea la toate cele trei afterparty-uri, iar cei ce nu doresc campare, pot achiziţiona abonamente simple la preţul de 25 de ron sau bilete la preţul de 12 ron pe seară.

Pret bilet: 12 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1199
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Satu Mare
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 3544 zile, 12 Aug. 2014

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3708

Alte Evenimente din Satu Mare
zilele ora ului satu mare 2024

Zilele orașului Satu Mare 2024

Satu-Mare, Satu Mare. 24 Mai 2024 - 26 Mai 2024
samfest jazz wine

Samfest Jazz&Wine

Satu-Mare, Satu Mare. 21 Iun 2024 - 23 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .