poze festivalul berii medias

Festivalul Berii Medias

Sibiu , Medias. Vineri 7 August 2015 08:00 - Duminică 9 August 2015
Piata Primariei Medias

Categorii: Festivaluri , Targuri

Festivalul Berii Mediaș își deschide porțile cu voie bună din data de 7 august 2015, în Piața Primăriei din Orașul Mediaș.

Timp de 3 zile, vineri, sâmbătă și duminică, vă așteptăm cu muzică bună, dance și folclor tradițional, terase îmbelșugate cu cărnuri aromate, vinuri și bere rece Ciuc, parc de distracții pentru cei mici și cei mari și cel mai mare târg de produse tradiționale și de artizanat.
Te așteaptă zeci de produse autohtone românești, grătare încinse la maxim și stropite cu bere rece din belșug de la Ciuc! De asemenea, trecătorii se pot înfrupta din bunătățile pregătite chiar sub ochii lor de către bucătari iscusiţi: gulaș, mititei, păstrămuri, grătare etc..
Distracția pentru cei mari și cei mici este asigurată de cel mai mare și frumos parc de distracții, iar organizatorii vor anima atmosfera în fiecare seară cu artiști precum: Aurel Tămaș, proiectul NOI SĂ FIN SĂNĂTOȘI cu Puya, Vescan, Ester, Anastasia, Dj. Wicked, Ligia & Band, Matteo & Band, dar și grupuri folclorice locale: Orchestra Direcției de Cultură Mediaș, Grupul Folcloric Basna, Grupul Folcloric Blăjel, Grupul Folcloric din Alma.
PUYA a pregatit un spectacol de 90 de minute de hituri - "Noi sa fim sanatosi". Alaturi de Vescan, DJ Wicked, DJ Amy si frumoasele soliste Ester si Anastasia, PUYA vine cu un nou proiect in 2015 plin de umor si piese ce au incins playlisturle radiourilor in ultimii ani: "Striga", "Baga Bani", "Maidanez", "Poza de album", "In dreapta ta", "Undeva'n Balkani", "Change", "Piesa mea preferata" si multe alte hituri vor face parte din show in noi variante interpretate de cei doi rapperi alaturi de frumoasele soliste ale gastii Scandalos Music - Anastasia si Ester.
Intrarea este liberă pentru toţi cei care doresc să petreacă câteva ore de relaxare în lumea specialităţilor culinare. Va promitem un week-end plin de distractie!

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1322
Cuvinte cheie: Bere , Festival , Targ , Evenimente Medias

Eveniment postat de organizator

visionimprove brasov

Adaugat in urma cu 3186 zile, 31 Iul. 2015

Adaugat de VisionImprove10296

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 133

  • Ai ceva de zis?

    .