poze electro christmas night pagal friends

ELECTRO CHRISTMAS NIGHT PAGAL & FRIENDS

Sibiu , Sibiu. Sâmbătă 25 Decembrie 2010 - Duminică 26 Decembrie 2010
GHEORGHE LAZAR nr.6

Categorii: Cluburi si Discoteci

Numar min/max participanti: 0/300

Intors de curand din Ibiza, Pagal, impreuna cu invitatii sai, va mixa de Craciun in clubul Flying Time din SIBIU.

Intors de curand din Ibiza, Pagal, impreuna cu invitatii sai, va mixa de Craciun in clubul Flying Time din SIBIU.

Numit într-o perioadă, pe bună dreptate, “regele afterhours-ului”, Pagal a fost şi rămâne unul dintre cei mai iubiţi şi apreciaţi DJ români, aducând o mare contribuţie mişcării clubbing şi scenei de muzică electronică autohtone. Câştigator în 2006 al trofelului de cel mai bun DJ român, Pagal a fost unanim apreciat de toţi marii DJ-i ai lumii, ori de câte ori aceştia ne-au vizitat.
2004 este un an excelent pentru Pagal, perioadă în care mixează pentru prima dată în străinatate şi primeşte apelativul “regele afterhours-ului”. Un moment ce avea să-i marcheze cariera s-a desfăşurat cu ocazia lansării compilaţiei Global Underground #026, material realizat de James Lavelle. James alege ca locaţie de realizare a acestei compilaţii clubul Studio Martin, din Capitală, şi, fiind amic bun cu Pagal, îl menţioneaza în broşura de prezentare ataşată CD-ului şi îi aduce mulţumiri oficiale pentru contribuţia la globalizarea muzicii elecertonice în România.

După prestaţii memorabile la Kristal Summer Club şi La Mania din Mamaia, respectiv afterhours la Kogal şi Kudos Beach, la ceremonia Nights.ro Awards din anul 2005, Pagal este clasat pe locul 3. Continuarea anului 2005 este plină de surpize şi realizări, Pagal mixând la Kecel Festival în Ungaria şi Club Space, Belgia. De atunci notorietatea şi calitatea gig-urilor lui Pagal au crescut într-un ritm acccelerat, invitaţiile de a performa în cadrul petrecerilor din cluburi din toată ţara înmulţindu-se de la săptămână la săptămână. Reţeta s-a dovedit a fi de succes, răsplata fiind, în 2006, premiul de “cel mai bun DJ român” pentru activitatea din anul precedent.

Şi în 2007 şi 2008 Pagal ocupă locuri foarte importante în topul celor mai buni DJ-i români, in ambii ani, Pagal clasându-se pe locul 4, în acest clasament. 2008 a însemnat şi un an în care Pagal s-a apropiat mai mult de meseria de producător, reuşind să îşi realizeze şi un studio. În 2009 apar şi primele rezultate. Lansează la sfârşitul lunii mai EP-ul “Set you up” alături de Mihai Popoviciu şi Jay Bliss, pentru ca luna iulie să îi aducă primele colaborări cu artişti străini de renume. Astfel, apare EP-ul “Parfmului 47”, lansat la label-ul Hudd Traxx, un material realizat în colaborare cu aceeaşi Mihai Popoviciu şi Jay Bliss, dar şi cu Eddie Leader şi Agnes. Ceremonia premiilor Nights.ro 2009 îl găseşte pe Pagal pe locul 6 în topul celor mai buni DJ-i români.

Cartea sa de vizită reuneşte petreceri şi evenimente de succes la care a mixat în deschiderea unora dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi DJ mondiali precum Nick Warren, Lee Burridge, James Lavelle, Steve Lawler, Deep Dish, Hernan Cattaneo, Dave Seaman, Anthony Pappa, Hybrid, Chris Fortier, Layo & Bushwacka, Tiesto sau Paul van Dyk.

Excentric şi rebel, Pagal a devenit unul din simbolurile clubbing-ului românesc, un artist complet, în adevăratul sens al cuvântului, un personaj iubit şi apreciat ori de câte ori se află la pupitru. Succesul înregistrat în postura de DJ şi aprecierea de care se bucură din partea unor nume ca Luciano, Laurent Garnier sau Loco Dice, dau ca sigur un success şi în meseria de producător, Prezent la toate evenimentele de anvergură din clubbing-ul românesc si nu numai, Pagal este, fără îndoială, unul dintre cei mai buni şi originali artişti, pe care scena clubbing-ului autohton îi are.

INTRAREA 10 lei

Mai multe detalii: http://www.facebook.com/event.php?eid=116189305117773

Pret bilet: 10 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 927
Cuvinte cheie: Sibiu

Eveniment postat de organizator

flyingtime partyzone

Adaugat in urma cu 4902 zile, 19 Dec. 2010

Adaugat de Flying Time

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 6

Alte Evenimente din Sibiu
artmania festival 2024

ARTmania Festival 2024

Sibiu, Sibiu. 26 Iul 2024 - 28 Iul 2024
holzstock festival 2024

Holzstock Festival 2024

Sibiu, Sibiu. 16 Aug 2024 - 18 Aug 2024
targul de carte gaudeamus la sibiu 2024

Targul de carte Gaudeamus la Sibiu - 2024

Sibiu, Sibiu. 14 Aug 2024 - 18 Aug 2024
  • Ai ceva de zis?

    .