poze puterea acceptarii si eliberarea prin acceptare

Puterea ACCEPTĂRII şi Eliberarea prin Acceptare

Sibiu , Sibiu. Miercuri 8 Iulie 2015 18:00 - Miercuri 8 Iulie 2015
Hotel Continental Forum, piata Unirii, nr. 10

Categorii: Conferinte si Seminarii , Expozitii si Lansari de carte , Festivaluri

Puterea ACCEPTĂRII şi Eliberarea prin Acceptare - Eveniment Spiritualitate în Sibiu

Acceptarea este un adevărat elixir spiritual. Prin acceptare, are loc o eliberare blândă şi spontană, o eliberare care anunţă transcenderea temniţei egotice. Prin acceptare, ceaţa confuziei se dizolvă.

Şi, nu. Acceptarea nu este un şablon. Dimpotrivă. Acceptarea este un factor concret, prin intermediul căruia călătorul spiritual se poate elibera de răzvrătirea interioară care nu îi permite să se scufunde conştient în Liniştea Primordială. Răzvrătirea te uneşte cu elementul împotriva căruia te răzvrăteşti. Cât timp există răzvrătire, eliberarea nu se poate aşeza. Odată cu acceptarea, apare şi lipsa de luptă. A nu mai lupta împotriva iluziei. A lăsa viaţa în pace. A-i permite realităţii să fie.

Pentru o clipă, să nu încerci să schimbi nimic. Absolut nimic. Pentru o clipă. Tot ceea ce se poate schimba, este o temporalitate, aflată într-o continuă mişcare. Tot ceea ce este temporar, este relativ. A sosit clipa pentru întoarcerea la Permanent. La Unicul Sine, dincolo de orice idee, convingere, gând sau tehnică. Mişcarea provine din Nemişcare. Orice formă se mişcă. Lumea manifestată se mişcă. Atunci când îi permiţi mişcării să se mişte, te scufunzi în Nemişcarea fără de care mişcarea nu ar putea exista. Aceasta nu este o invitaţie la înfrumuseţarea sau înălţarea formei. Nu există nicio destinaţie. Aceasta este o invitaţie la întoarcerea la Conştiinţa Pură, Fără De Formă. La Tine.

Forma care acceptă forma, în mod complet, se transpune în mod spontan în Ceea Ce Nu Are Formă, fără de care forma nu poate exista. Da, poate părea un joc de cuvinte, pe care mintea nu îl poate descifra. Însă, această călătorie nu se săvârşeşte prin intermediul minţii logice.

Nu este vorba despre a lucra la nivelul răzvrătirii. Este vorba despre sinele care întreţine răzvrătirea. Odată cu eliberarea de sinele care întreţine răzvrătirea, acceptarea are loc în mod firesc, fără absolut niciun efort şi fără nicio tactică. Lupta împuterniceşte lupta. Căci focul arde doar dacă este întreţinut. La început, acceptarea poate părea atât suspectă, cât şi primejdioasă. Asta pentru că privirea călătorului spiritual este direcţionată către exterior. Acceptarea este o experienţă interioară. Pleacă din interior către exterior, nu invers.

Tainele acceptării sunt multe. Multe şi adânci. Puterea acceptării se transformă în virtute în inima celui ce o primeşte. Căci eliberarea provenită din acceptare, nu se poate aşeza cât timp călătorul spiritual nu acceptă acceptarea. Acceptând acceptarea, accepţi eliberarea.

Mai multe detalii: http://catalin-manea.com/puterea-acceptarii-baia-mare-alba-iulia-sibiu/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 646

Eveniment postat de organizator

catalin manea

Adaugat in urma cu 3191 zile, 03 Iul. 2015

Adaugat de CatalinManea

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 86

Alte Evenimente din Sibiu
artmania festival 2024

ARTmania Festival 2024

Sibiu, Sibiu. 26 Iul 2024 - 28 Iul 2024
holzstock festival 2024

Holzstock Festival 2024

Sibiu, Sibiu. 16 Aug 2024 - 18 Aug 2024
concert trooper

Concert Trooper

Sibiu, Sibiu. Vineri 5 Aprilie 2024
la familia turneu na ional foarte 2024

La Familia - Turneu național "FOARTE" 2024

Sibiu, Sibiu. Sâmbătă 30 Martie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .