poze festivalul focus sibiu 2013

Festivalul Focus - Sibiu 2013

Sibiu , Sibiu. Vineri 23 August 2013 - Duminică 25 August 2013

Categorii: Muzica si Concerte , Festivaluri

Genurile alternativ, indie, electro și în general tot ce înseamnă muzică necomercială, vor fi reprezentate într-un eveniment dedicat.

În perioada 23 – 25 august, în Piața Mică și Piața Huet va avea loc prima ediție a Focus Festival, un eveniment care lipsea Sibiului și care aduce ceva fresh pe Agenda Culturală a orașului. Trupele confirmate până în acest moment: Moonlight Breakfast, Grimus, Travka, R.O.A, Toulouse Lautrec, The Amsterdams, We Singing Colors, The Noise, I’m the Trip.

Focus Festival este înainte de toate un festival dedicat muzicii bune. De aceea nu va pune accent doar pe concertele de pe scena principală din Piața Mică. Așa cum îi spune și numele, se „focusează” pe toate activitățile conexe evenimentului, pe conținut, pe detalii și pe esența acestui festival. Focus Festival oferă altceva, la toate nivelurile: concerte live, DJ sets, concerte acustice, expoziții de fotografie și proiecții de film dedicate, organizate într-un cadru perfect, centrul istoric al Sibiului.

Conceptul evenimentului permite trupelor invitate să prezinte publicului două variante de interpretare, una în variantă acustică și una în regim de concert normal, plugged in.Trupele care vor urca seara pe scena principală din Piața Mică vor susține în timpul zilei un concert acustic pe scena din Piața Huet.
Ultima zi a evenimentului va fi dedicată promovării trupelor locale. Este o tradiție pe care organizatorii o vor menține an de an.
“Pe lângă cele aproape 10 ore de muzică live, festivalul va oferi participanților zone de entertainment, zonă de food court și de relaxare, toate conturate în jurul curentului alternativ, indie și electro. Piața Mică va găzdui main-stage-ul, spațiul va fi delimitat cu garduri iar accesul se va face pe baza de bilet iar Piața Huet va fi zona de relaxare, unde te poți retrage la o terasă, poți asista la sesiuni acustice, poți vedea un film sau savura un pahar de vin, la umbră, departe de tumultul cotidian. Sperăm să fie o formulă câștigătoare pentru toată lumea: trupe și public” a declarat Sebastian Marcovici, reprezentantul Asociației Focus Sibiu, organizatorul evenimentului.

Biletele pot fi achiziționate din rețeaua Eventim sau la intrare în spațiul de eveniment din Piața Mică. Preț bilet: 20 RON/zi, 30 RON/abonament.
Duminică intrarea este liberă.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 641
Cuvinte cheie: Sibiu
ninja praetorianel

Adaugat in urma cu 605 zile, 31 Iul. 2013

Adaugat de Praetorian

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 812

Alte Evenimente din Sibiu
artmania festival 2015 la sibiu

ARTmania Festival 2015 la Sibiu

Sibiu, Sibiu. 26 Iul 2015 - 2 Aug 2015
transylvaliens festival 2015

Transylvaliens Festival 2015

Sibiu, Sibiu. 9 Iun 2015 - 12 Iun 2015
tabara medievala de teatru sibiu 2015

Tabara Medievala de Teatru SIBIU 2015

Sibiu, Sibiu. Vineri 21 August 2015
speaker mastery bootcamp

Speaker Mastery BootCamp

Sibiu, Sibiu. 10 Aug 2015 - 17 Aug 2015
  • Ai ceva de zis?

    .